Googlede Ara

PARAMPARÇA ŞEYDA (ASLIHAN KAPANŞAHİN) KİMDİR - ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU BİYOGRAFİ


- Reklamlar -
PARAMPARÇA DİZİSİ ŞEYDA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star TV'nin yeni dizileri arasında olan ve 1 Aralık'ta izleyici ile buluşacağı dizisi Paramparça için geri sayım başladı. Fragmanlarının yayınlanması ile büyük ilgi gören Paramparça dizisi 1 Aralık Pazartesi günü ekranlarda olacaktır. Daha önceden de Paramparça dizisi oyuncularını tanıttığımız sitemizde sizlere dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. 

Paramparça dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Şeyma karakterini canlandıran Aslıhan Kapanşahin dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Şeyda karakterini canlandıran Aslıhan Kapanşahin hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Şeyda kimdir, Aslıhan Kapanşahin kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Aslıhan Kapanşahin biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Şeyda Karakteri Kimdir?

Aslıhan Kapanşahin Kimdir
Paramparça dizisinde Şeyda karakterini canlandıran genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin dizinin genç oyuncuları arasında yer almaktadır. Hazal'ın mahalle arkadaşı ve sınıf arkadaşı olan Şeyma karakterini canlandıran Aslıhan Kapanşahin 2 Kasım 2000 yılında İstanbul da doğmuştur. 

Yaşının genç olmasına rağmen başarılı bir performans çizen Aslıhan Kapanşahin dizi, reklam filmi ve sinema filmleri gibi bir çok yapımda yer almıştır. Akademi Neo Tiyatro okulunda oyunculuk dersleri almaya devam eden genç oyuncu Arka Sokaklar, Uygun Adım Aşk, Ölümsüz Kahramanlar, Beni Unutma gibi başarılı dizilerin yanında GÜneşi Gördüm, GÖkten Üç Elma Düştü, Aşk Ağlatır filmlerinde de rol almıştır. 2013 yılında ise Maximum Kart Babalar Günü reklamında da oynamıştır.

Paramparça Dizisindeki Şeyda Karakter Açıklaması;
Hazal'ın aynı mahallede oturan ve aynı sınıfta okuyan yakın arkadaşı. Okuldan ziyade sosyal hayata önem verip popüler yerlerde olmayı ve sınıf atlamayı isteyen bir karakter.

Aslıhan Kapanşahin Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Arka Sokaklar 
Ölümsüz Kahramanlar
Beni Unutma
Uygun Adım Aşk
Sessiz Fırtına 
Güneşi Gördüm
Gökten Üç Elma Düştü
Aşk Ağlatır

Aslıhan Kapanşahin Resimleri




paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi şeyma, paramparça dizisi şeyda kimdir, paramparça şeyda karakteri kimdir, paramparça dizisindeki şeyda kim, paramparça dizisi şeyma gerçek adı, paramparça dizisindeki şeydanın gerçek ismi, paramparça dizisi şeyda karakteri hakkında bilgi, paramparça dizisi şeyda resimleri, paramparça şeyda kaç yaşında, paramparça dizisi şeydanın boyu kilosu kaç, aslıhan kapanşahin, aslıhan kapanşahin kimdir, aslıhan kapanşahin kaç yaşında, aslıhan kapanşahin resimleri, aslıhan kapanşahin boyu kilosu kaç, aslıhan kapanşahin biyografi, aslıhan kapanşahin hakkında bilgi, aslıhan kapanşahin kim, aslıhan kapanşahin paramparça dizisi, aslıhan kapanşahin görselleri, aslıhan kapanşahin paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, aslıhan kapanşahinin dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com