Googlede Ara

PARAMPARÇA SOLMAZ (GÜNEŞ EMİR) KİMDİR - GÜNEŞ EMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU BİYOGRAFİ


- Reklamlar -


PARAMPARÇA DİZİSİ SOLMAZ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star TV'nin yeni dizileri arasında olan ve 1 Aralık'ta izleyici ile buluşacağı dizisi Paramparça için geri sayım başladı. Fragmanlarının yayınlanması ile büyük ilgi gören Paramparça dizisi 1 Aralık Pazartesi günü ekranlarda olacaktır. Daha önceden de Paramparça dizisi oyuncularını tanıttığımız sitemizde sizlere dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. 

Paramparça dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. 

Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Solmaz karakterini canlandıran Güneş Emir dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Solmaz karakterini canlandıran Güneş Emir hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Solmaz kimdir, Güneş Emir kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Güneş Emir biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Solmaz Karakteri Kimdir?

Güneş Emir Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Solmaz karakterini canlandıran Güneş Emir 10 Mayıs 1985 yılında İstanbul doğmuş dizi oyuncusudur. Başarılı oyuncu Güneş Emir 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği bölümünü kazanmış ve 2007 mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesinden mezun olduktan hemen sonra Güneş Emir, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünü kazanarak devam etmiştir ve 2011 yılında da buradan mezun olmuştur. Bugüne kadar oyunculuk üzerine bir çok eğitim alan güzel oyuncu Güneş Emir, Tobav Oyunculuk Atölyesi, Basat Oyunculuk ve İstasyon Sanat Evi gibi yerlerde eğitim almıştır. 

Güneş Emir ilk olarak 2002 yılında yayınlanan O Şimdi Asker adlı film ile tanınan biri olmuştur. Deniz Yıldızı adlı dizide de rol alan başarılı bir performans sergileyen oyuncu bu dizi ile birlikte kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 1,55 boyunda ve 40 kilo ağırlığında olan Güneş emir, şimdilerde ise Star Tv de yayınlanan Paramparça adlı dizide Solmaz karakteri ile izleyici karşısındadır.

Paramparça Dizisinde Solmaz Karakteri;
Alper'in eşi ve Dilara'nın en yakın arkadaşı. Cihan ve Dilara'nın arasını açmak için gizliden iş çevirmekten çekinmez. Dar gelirli bir aileden geliyor. Aileden zengin Alper ile ne yapıp edip evlenmiş, sosyeteye dahil olmuş. Zamanla Alper'in aile serveti eridiği için Cihan'la büyük bir iş ortaklığının onların tek çıkış yolu olacağını düşünüyor.

Güneş Emir Twitter Adresi: https://twitter.com/Gunesemir85


Güneş Emir Rol Aldığı Yapımlar


2014 - Paramparça (Solmaz)
2014 - Babam Dokuz Doğurdu- (Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu)
2013 - Erkekler (Sinema Filmi)
2013 - A.Ş.K. (Melis) Kanal D
2011 - 2013: Beni Yeniden Sev- (Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu)
2009 - Deniz Yıldızı (Deniz- 470 Bölüm) Fox TV
2002 - O Şimdi Asker (Sinema Filmi)

Güneş Emir Resimleri



paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi solmaz, paramparça dizisi solmaz kimdir, paramparça solmaz karakteri kimdir, paramparça dizisindeki solmaz kim, paramparça dizisi solmaz gerçek adı, paramparça dizisindeki solmazın gerçek ismi, paramparça dizisi solmaz karakteri hakkında bilgi, paramparça dizisi solmaz resimleri, paramparça solmaz kaç yaşında, paramparça dizisi solmazın boyu kilosu kaç, güneş emir, güneş emir kimdir, güneş emir kaç yaşında, güneş emir resimleri, güneş emir boyu kilosu kaç, güneş emir biyografi, güneş emir hakkında bilgi, güneş emir kim, güneş emir paramparça dizisi, güneş emir görselleri, güneş emir paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, güneş emirin dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com