Googlede Ara

POYRAZ KARAYEL AYŞEGÜL (BURÇİN TERZİOĞLU) KİMDİR - BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -


POYRAZ KARAYEL AYŞEGÜL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeni başlayacak diziler arasında yerini alan ve oldukça iddialı gösterilen Poyraz Karayel dizisinin tanıtım fragmanları yayınlamaya devam ediyor. Şimdiden büyük merak uyandıran ve başarılı oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün saymaktadır. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında gösterilen ve büyük merakla beklenilen Poyraz Karayel dizisi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. 

Kanal D'nin yeni dizisi olan Poyraz Karayel dizi oyuncuları da oldukça başarılı isimlerdir. Poyraz Karayel dizisi başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan gibi isimler yer almaktadır. Poyraz Karayel dizisi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile büyüleyen Burçin Terzioğlu dizinin oyuncuları arasında beğenilen isimlerin başındadır. 

Poyraz Karayel dizisinin yayınlanması ile beraber başrolde olan Ayşegül karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu hakkında Burçin Terzioğlu kaç yaşındadır, kimdir ve Poyraz Karayel dizisi Ayşegül kimdir, boyu kilosu kaçtır gibi bir çok soru sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI >>>

Poyraz Karayel Dizisi Ayşegül Karakteri Kimdir?

Burçin Terzioğlu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu, 9 Mart 1980 yılında İstanbul'da doğmuştur. Güzelliği ile büyüleyen ve Burçin Terzioğlu, daha küçük yaşlarından itibaren birçok film ve dizide rol almayı başlayarak çocukluğunu, gençliğini kamera karşısında yaşamıştır. Burçin Terzioğlu bunu sinemacı bir ailenin kızı olmasına borçludur. Burçin Terzioğlu, küçük yaştan itibaren kamera karşısında tutunabilmeyi başaran ender oyunculardandır. Burçin Terzioğlu, "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde "Özel Sahne Diksiyon eğitimi" aldı. Bir dizi setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la dünya evlenen Terzioğlu, başarılı kariyerini bu evlilikte süslemiştir. 

Burçin Terzioğlu, yirmi civarı yapımda rol alarak oyunculuğun tabiatında bulunduğunu tüm sanat dünyasına göstermiştir. Burçin Terzioğlu, daha küçük yaşlarda "Çıplak Vatandaş", "Hasretinle Yaşanmıyor", "Yeniden Doğmak" gibi yapımlarda rol almıştır. Ve daha çocuk sayılacak bir yaşta "Mahallenin Muhtarları" gibi ses getiren bir dizide rol almıştır. Burçin Terzioğlu, "Çiçek Taksi"de "Sinem"i canlandırırdı. "Üzgünüm Leyla", "Güz Gülleri" ve "Sırılsıklam" birçok yapımda rol alan başarılı oyuncu, "Kınalı Kar" adlı yapımda "Pınar" karakterini başarılı bir şekilde canlandıran oyuncu "Kadın İsterse" adlı yapımda da aynı başarıyı tekrarladı. Burçin Terzioğlu, 2003 yılında "Taştan Kalp"te "Özlem" karakterini canlandıran oyuncu "Aliye" ve "Melekler Adası" gibi iki büyük yapımda rol almayı başardı. "Fırtına" adlı dizinin "Zeynep"i olan başarılı oyuncu "Çemberin Dışında" adlı yapımda ise "Laçin" karakteriyle izleyicinin karşısına geçti. 

Burçin Terzioğlu'nun Rol Aldığı Dizi ve Filmler 

- Poyraz Karayel (Ayşegül) (2014)
- Merhamet (Deniz) 2013
- Ezel (Azad) 2011
- Ey Aşk Nerdesin (Zeliş) (2009)
- Çemberin Dışında (Laçin) (2007) 
- Kadın İsterse (Demet) (2004) 
- Fırtına (Zeynep) (2006) 
- Aliye (Ümit) (2004) 
- Melekler Adası (Ceren) (2004) 
- Tastan Kalp (Özlem) (2003) 
- Kınalı Kar (Pınar) (2002) 
- Üzgünüm Leyla (2002) 
- Anne Babamla Evlensene (Pınar) (2002) 
- Güz Gülleri (2001) 
- Sırılsıklam (1998) 
- Kır Çiçekleri (1997) 
- İnce İnce Yasemince (1997) 
- Çiçek Taksi (Sinem) (1995) 
- Mahallenin Muhtarları (1992) 
- Menekşe Koyu (1991) 
- Çiçekler açmak İster (1990) 
- Fazilet (1989) - Doktorlar (1989) 
- Yeniden Doğmak (1987) 
- Hasretinle Yaşanmıyor (1986) 
- Çıplak Vatandaş (1985) 
- Patron Duymasın (1985)

Burçin Terzioğlu Resimleri



burçin terzioğlu, burçin terzioğlu kimdir, burçin terzioğlu kim, burçin terzioğlu resimleri, burçin terzioğlu hakkında bilgi, burçin terzioğlu resimleri, burçin terzioğlu nerelidir, burçin terzioğlu biyografi, burçin terzioğlu wikipedi, burçin terzioğlu foto galeri, burçin terzioğlu boyu kaç kilosu kaç, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizi oyuncuları kimler, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi 1. bölüm, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, dizi oyuncuları, kimler, poyraz karayel ayşegül karakteri, poyraz karayel ayşegül, poyraz karayel ayşegül kimdir, poyraz karayel baştoldeki kız kimdir, poyraz karayel ayşegül resimleri, poyraz karayel ayşegül kaç yaşında, poyraz karayel ayşegül boyu kilosu kaç,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com