Googlede Ara

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ POYRAZ (İLKER KALELİ) KİMDİR - İLKER KALELİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
POYRAZ KARAYEL DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D'nin yeni dizisi olan Poyraz Karayel isimli dizi, oyuncuları ve konusu ile oldukça beğenilmektedir. Başarılı bir çok ünlü ismin yer aldığı Poyraz Karayel dizisi idiialı diziler arasında yerini almış durumdadır. Poyraz Karayel dizisinde, karısını ve oğlunu kaybetmiş bir adamın oğlunu geri almak için mafyanın yanına girmekten başka çaresi kalmamıştır. Bir mafya babası ile işbirliği yapacak olan Poyraz çocuğunu almaya çalışacaktır. 

Kanal D'nin yeni dizisi olan Poyraz Karayel dizi oyuncuları da oldukça başarılı isimlerdir. Poyraz Karayel dizisi başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın eşlik ettikleri, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, Poyraz Karayel dizisi izleyiciyle buluşacak. Poyraz Karayel dizisi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. 

Poyraz Karayel dizisinde dizi ile aynı isim olan Poyraz Karayel karakterini başarılı oyuncu İlker Kaleli canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile birlikte Poyraz Karayel kimdir, İlker Kaleli kimdir, kaç yaşındadır ve boyu kaçtır gibi bir çok sorular sorulması ile birlikte soruların cevapları yazımızın devamındadır.

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI >>>

Poyraz Karayel Dizisi Poyraz Karakteri Kimdir?

İlker Kaleli Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde başrolde olan ve Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde İstanbul da doğmuştur. Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olan İlker Kaleli'nin Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı. 16 yaşında Coca Cola reklam filminde oynadı.

İstanbul’da Kültür Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand’ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Londra’ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. 2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır ile başrolde oynamıştır. 2013 yılında “Kayıp” adlı dizide de rol alarak artık oyunculuk alanında kendini kanıtlamıştır. İlker Kaleli son olarak Silsile adlı sinema filminde rol almıştır. Başarılı oyuncu şimdilerde ise Kanal D de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Poyraz karakterini canlandırmaktadır.


İlker Kaleli Rol Aldığı Filmleri ve Dizileri :

2014 - Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi)
2014 - Silsile (Cenk)(Sinema Filmi)
2013 - Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi)
2012 - Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi)
2012 - Son (Alper) (TV Dizisi)

İlker Kaleli Resimleri



ilker kaleli, ilker kaleli kimdir, ilker kaleli resimleri, ilker kaleli hakkında bilgi, ilker kaleli nerelidir, ilker kaleli hangi dizilerde oynadı, ilker kaleli biyografi, ilker kaleli wikipedi, ilker kaleli foto galeri, ilker kaleli boyu kaç kilosu kaç, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizi oyuncuları kimler, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi 1. bölüm, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, dizi oyuncuları, kimler, poyraz karayel poyraz karakteri, poyraz karayel poyraz, poyraz karayel poyraz kimdir, poyraz karayel baştoldeki çocuk kimdir, poyraz karayel poyraz karakteri gerçekte kim, poyraz karayel poyraz gerçek adı, poyraz karayel poyraz resimleri, poyraz karayel poyraz kaç yaşında, poyraz karayel poyraz boyu kilosu kaç,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com