Googlede Ara

POYRAZ KARAYEL (YELİZ AKKAYA) KİMDİR - YELİZ AKKAYA KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
POYRAZ KARAYEL YELİZ AKKAYA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeni başlayacak diziler arasında yerini alan ve oldukça iddialı gösterilen Poyraz Karayel dizisinin tanıtım fragmanları yayınlamaya devam ediyor. Şimdiden büyük merak uyandıran ve başarılı oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün saymaktadır. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında gösterilen ve büyük merakla beklenilen Poyraz Karayel dizisi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. 

Kanal D'nin yeni dizisi olan Poyraz Karayel dizi oyuncuları da oldukça başarılı isimlerdir. Poyraz Karayel dizisi başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan gibi isimler yer almaktadır. Poyraz Karayel dizisi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile büyüleyen Yeliz Akkaya dizinin oyuncuları arasında beğenilen isimlerin başındadır. 

Poyraz Karayel dizisinin yayınlanması ile beraber başrolde olan beğenilen oyunculardan olan Yeliz Akkaya hakkında Yeliz Akkaya kaç yaşındadır, kimdir ve Poyraz Karayel dizisi Yeliz Akkaya kimdir, boyu kilosu kaçtır gibi bir çok soru sorulmaktadır. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI >>>

Poyraz Karayel Dizisi Yeliz Akkaya Kimdir?


Yeliz Akkaya Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde rol alan güzel oyuncu Yeliz Akkaya 6 Aralık 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbulda tamamlayan güzel oyuncu Göztepe Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu Yeliz Akkayanın Melis adında adında bir ablası vardır. 1,76 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Yeliz Akkaya Emre Fakıoğlu ile evlidir. 

Müjdat Gezen Kültür Ve Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İlk olarak tiyatro oyunları ve kısa film ile reklam çekimlerinde oynayan güzel oyuncu Yeliz Akkaya başarısının üzerine dizilerde oynamaya da başladı. Yeliz Akkaya ilk dizi oyunculuğu tecrübesini 2002 yılında yayınlanan Hızma adlı dizide yaşamıştır. Bir çok dizide oynamasına rağmen kendisini Bin Bir Gece Dizisinde Melek karakteriyle herkes tanımaya başlamıştır. Mankenlik de yapan güzel oyuncu Yeliz Akkaya 3-4 defileye çıktıktan sonra yaşadığı ufak bir talihsizlik yüzünden mankenlik hayallerinden vazgeçmiştir. 

Yeliz Akkaya boyu      : 176 cm, 
Yeliz Akkaya kilosu    : 57, 
Yeliz Akkaya göz rengi : yeşil, 
Yeliz Akkaya burcu     : Yay

Yeliz Akkaya Rol Aldığı Yapımlar

2014 - Poyraz Karayel
2013 – Meryem
2013 – Vicdan
2011 – Karadağlar(Eleni)
2011 – 2012 – Küçük Hanımefendi
2011 – 2012 – Farklı Desenler
2010 – Gönül Ferman Dinlemiyor
2010 – Güneydoğu’dan öyküler önce Vatan
2009 – Aşk Üçgeni
2007 – O Kadın
2006 – Binbir Gece
2005 – Asla Unutma
2004 – Yabancı Damat
2004 – Azize
2003 – Zalim
2003 – Melek
2002 – Hızma

Yeliz Akkaya Resimleri



yeliz akkaya, yeliz akkaya kimdir, yeliz akkaya kim, yeliz akkaya resimleri, yeliz akkaya hakkında bilgi, yeliz akkaya resimleri, yeliz akkaya nerelidir, yeliz akkaya biyografi, yeliz akkaya wikipedi, yeliz akkaya foto galeri, yeliz akkaya boyu kaç kilosu kaç, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizi oyuncuları kimler, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi 1. bölüm, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, dizi oyuncuları, kimler, poyraz karayel songül karakteri, poyraz karayel songül, poyraz karayel songül kimdir, poyraz karayel baştoldeki kız kimdir, poyraz karayel songül karakteri gerçekte kim, poyraz karayel songül gerçek adı, poyraz karayel songül resimleri, poyraz karayel songül kaç yaşında, poyraz karayel songül boyu kilosu kaç,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com