Googlede Ara

ŞEREF MESELESİ SELİM (UĞUR UZUNEL) KİMDİR - UĞUR UZUNEL KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ŞEREF MESELESİ SELİM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların merakla beklenen dizisi Şeref Meselesi başlıyor. Uzun Zamandır tanıtım fragmanları yayınlanan Şeref Meselesi dizisi büyük merak uyandırarak beklenmeye başlandı. Başrollerinde iki yakışıklı isim olan Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız yer almaktadır. 23 Kasım Pazar günü izleyici ile buluşacak olan Şeref Meselesi dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Kerem Bursin, Burcu Biricik, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Uğur Uzunel, Alma Terzic gibi isimlerin yer alığı Şeref Meselesi dizisi iddialı diziler arasında yerini aldı. Şeref Meselesi dizinde iki kardeşi canlandıran Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız hakkında bilgileri, Şeref Meselesi dizi oyuncularının kimler olduğu ve şeref meselesi dizisinde kim hangi karakteri oynuyor gibi bilgileri daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık.

Sizlere bu yazımızda ise Şeref Meselesi dizisinde Selim karakterini canlandıran Uğur Uzunel kimdir, uğur uzunel kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır gibi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

ŞEREF MESELESİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Şeref Meselesi Dizisi Selim Karakteri Kimdir?

Uğur Uzunel Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Şeref Meselesi dizisinde Selim karakterini canlandıran Uğur Uzunel 12 Kasım 1988 yılında İzmir de doğmuştur. İlköğretim ve lise öğrenimini İzmir Bornova'da tamamlayan oyuncu İlkokul 2.sınıftan beri tiyatronun içinde yer almış ve 1997 yılında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kursiyer olarak çalışmalarına başladı. Daha sonra Hayrettin Filiz yönetimindeki Bilimsel Tiyatro Atölyesi'nde çalışmaya başladı.

Bir çok oyunda oyuncu olarak görev aldıktan sonra yönetmen yardımcılığı ve yönetmenlik yapmaya başladı. 2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı bölümüne girmeye hak kazandı. Okulun deneme topluluğunda kısa ve uzun pek çok oyunda ve tez çalışmalarında görev aldı. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda kadrolu çalışan olarak işe başladıktan sonra tiyatro oyunlarında yeniden görev almaya başladı.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pek çok kısa film çalışmasından sonra “Kumdan Kale”, “Ferah Feza”, “El Yazısı” ve “Evdeki Yabancılar” adlı uzun metraj sinema filmlerinde oynadı. İlk başrol deneyimi “Ferah Feza” filmi Malatya ve Fibresci Film Festivalleri'nden "En İyi Film" ödülüyle döndü. “Ağır Roman Yeni Dünya” adlı televizyon dizisinde ana kadroda rol aldı. Kendi kurdukları “İntakt” adlı gruplarıyla İstanbul'da Penetratör adlı bir oyunda oynadı. Stutgart'ta Türk Oyunları Festivalin'e giden oyun “En İyi Oyun” ödülünü aldı.

Uğur Uzunel Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Şeref Meselesi
Evdeki Yabancılar
El Yazısı
Ferah Feza
Kumdan Kale
Ağır Roman Yeni Dünya

Uğur Uzunel Resimleri



uğur uzunel kimdir, uğur uzunel, uğur uzunel resimleri, uğur uzunel yeni dizisi, uğur uzunel dizi resimleri, uğur uzunel foto galeri, uğur uzunel hakkında bilgi, uğur uzunel burcu ne, uğur uzunel hangi takımı tutuyor, uğur uzunel kaç yaşında, uğur uzunel sevgilisi kim, uğur uzunel wikipedi, uğur uzunel hayatı, şeref meselesi dizisi selim kim, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi karekter isimleri, şeref meselesi selim karakteri kimdir, şeref meselesi dizisi selim gerçek adı ne, şeref meselesi selim resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, şeref meselesi selim kaç yaşında boyu kilosu kaç
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com