Googlede Ara

TUĞBA ÖZERK KAZA GEÇİRDİ - TUĞBA ÖZERK SAĞLIK DURUMU NASIL


- Reklamlar -
TUĞBA ÖZERK KAZA GEÇİRDİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ünlü sanatçı Tuğba Özerk tüm hayranları korkuttu. Dün Ankara'ya konser vermek için giden başarılı sanatçı Tuğba Özerk yolda geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Geçirdiği kaza sonucu ayağında kırıklar olduğu açıklanan ünlü sanatçı Tuğba Özerk'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Konser vermek için Ankara'ya giden Tuğba Özerk, önceki gece saat 02.00'de arkadaşının kullandığı araçla trafik kazası geçirdi.
Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden şarkıcının arkadaşı, kaza yaptı.

Hastaneye kaldırılan Özerk'in ayağında 6 kemiğin kırıldığı tespit edildi.
Ameliyata alınan Özerk, operasyonun ardından sağlık durumunun iyi olduğunu ve sahne programlarına devam edeceğini söyledi:
"Ölümden döndüm, büyük bir korku yaşadım ama şimdi iyiyim. Konserlerime de ara vermeyeceğim. Oturarak da olsa sahneye çıkmaya devam edeceğim."


tuğba özerk, tuğba özerk kaza yaptı, tuğba özerk kaza geçirdi haberi, tuğba özerk sağlık durumu, tuğba özerk kaza mı geçirdi, tuğba özerk öldü mü, tuğba özerk nasıl, tuğba özerk hangi hastaneye kaldırıldı, tuğba özerk iyi mi, tuğba özerk ne oldu, tuğba özerk haberleri, tuğba özerk durumu nasıl, tuğba özerk nerde kaza yaptı, tuğba özerk hakkındaki haberler,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com