Googlede Ara

TURKCELL PUK KODU ÖĞRENME - PIN PUK KODUMU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM


- Reklamlar -
TURKCELL PUK KODU ÖĞRENME...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bilindiği üzere tüm telefon kullanıcılarının kendilerine ait PIN ve PUK kodları vardır.  Pin kodu her hat için verilen numaradır. Cep telefonunuzu açıp kapattığınızda yada şarjı bitip kapandığında tekrar açmak için bu pin koduna ihtiyaç vardır. Pin kodu aslında bir güvenlik aşamasıdır. Telefonunuz çalındığında telefonunuz kapalı ise açan kişi bu kodu bilmediği sürece hat bilgilerinize ulaşamaz. Pin kodu isteğe bağlı olarak değiştirilir ve isterseniz telefonunuza pin kodu koymazsınız. Pin kodu 4 haneli bir rakamdan oluşmaktadır.

Tüm hatlarda PIN 1, PIN 2, PUK 1 ve PUK 2 olarak 4 farklı şekilde numaralar vardır. Pin kodu 3 defa yanlış girildiğinde sizden Pin 2 kodu istenir. Pin 2 kodunu da 3 defa yanlış girmeniz halinde hattınız bloke olur ve bloke olan hattı tekrar açmak için puk koduna ihtiyaç vardır. İşte çoğumuzun zaman zaman başına gelen bu olay hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız. Hattınızın puk kodunu nasıl nereden öğrenirsiniz. Böyle durumlarda müşteri hizmetlerini ararız, tabi oda temsilciye ulaşıp bağlanana kadar geçen zaman oldukça fazladır. Puk kodunu kısa yoldan ve müşteri hizmetlerini aramadan nasıl öğrenebiliriz. 

Turkcell PUK Kodu Nasıl Öğrenilir?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bunun için öncelikle Turkcell.com.tr anasayfasından GSM numaranız ve Turkcell şifrenizle giriş yapın. Ana menüden "Hesabım"a tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Ayarlarım" kategorisinden "PUK Numaram"a tıklayın. ​​​

Turkcell PUK kodunuzu 
Turkcell Şifrenizle Giriş Yaparak Öğrenmek İçin Tıklayın>>>

Turkcell şifrenizi hatırlamıyorsanız, T.C. Kimlik Numaranızla veya sim kart numarasıyla da PUK kodunuzu öğrenebilirsiniz.

Turkcell PUK Kodunuzu
T.C. Kimlik Numaranız İle PUK Kodu Öğrenmek İçin Tıklayın>>>


Ayrıca Turkcell İletişim Merkezleri veya 532'yi arayarak da adınıza kayıtlı hatların PUK​ numarasını öğrenebilirsiniz.​

PIN 1 kodu 3 defa yanlış girilmesi halinde, PIN 2 kodu istenir ve PİN 2 kodunu da 3 defa yanlış girilmesi halinde hattınız bloke olur ve hattınızın bloke durumunun kaldırılması için sizden PUK 1 kodu istenir PUK 1 kodu 8 haneden oluşan bir koddur. Puk 1 kodu da 10 defa yanlış girildiğinde PUK 2 kodu istenir.


puk kodu öğrenme, internetten puk kodu nasıl öğrenilir, puk kodunu nerden öğrenebilirim, müşteri hizmetlerini aramadan puk kodu öğrenme, internetten pin puk kodu öğrenme, puk kodu kaç haneli olur, puk kodumu nasıl öğrenebilirim, puk kodumu nereden nasıl öğrenebilirim, türkcell puk kodu öğrenme, turkcel puk 1 kodu öğrenme, turkcell müşteri hizmetlerini aramadan puk kodu nasıl öğrenilir, puk kodu öğrenmek, netten puk kodu öğrenme, hattım bloke oldu nasıl açtırabilirim, puk kodu girmenin kaç hakkı var, kaç kere yanlış girildiğinde puk kodu istenir, vodafone puk kodu öğrenme, avea puk kodu öğrenme, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com