Googlede Ara

ULAN İSTANBUL KARLOS ÖLDÜ MÜ ÖLMEDİ Mİ? - ULAN İSTANBUL 21. BÖLÜM FRAGMANI - KARLOS ÖLECEK Mİ?


- Reklamlar -
ULAN İSTANBUL KARLOS GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul yepyeni bölümleri ile devam etmektedir. Pazartesi akşamları yayınlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen Ulan İstanbul dizisi ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizide dizi oyuncuları arasında en dikkat çeken karakter Karlos karakteridir. Karlos ve Yaren'in söyledikleri şarkılarda dizi kadar sevilmektedir. 

Ulan İstanbul dizisi 20. bölüm ile ekrana geldi ve diziyi izleyenleri üzen bir sahne olmuştu. Ulan İstanbul dizisi Karlos karakteri dizide Malatya'lının adamları tarafından vurulmuştu. Vurulduktan sonra yarenin kollarında ölen karlos öldü mü, karlos diziden ayrıldı mı gibi sorularını beraberinde getirdi. Ulan İstanbul dizi izleyicileri bu soruları sorarken dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Ulan İstanbul 21. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizi izleyicileri yine hüsrana uğradı, karlosun öldüğünü ve gömüldüğünü gördüler. 10 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan Ulan İstanbul dizisinin 21. bölümünde karlos ölüyor ve arkadaşları tarafından gömülüyor. Karlos'un Mezarı başında ağlayan arkadaşları arasında Yaren'in ağlaması izleyenleri oldukça üzeceğe benziyor. Yazımızın devamında Ulan İstanbul dizisi yeni bölüm fragmanını bulabilirsiniz.

Merakla Beklenen Ulan İstanbul 21. Bölüm Fragmanı

                         


Ulan İstanbul 21. Bölümde Neler Olacak?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fragmanda görüldüğü gibi karlosun cenazesi taşınıyor ve mezarlığa gelinip gömülüyor. O sırada arkadaşları ağlarken malatyalı'nın adamları ise uzaktan cenazeyi izlemektedirler. Özellikle yarenin ağlayışı bir hayli duygu dolu anlar yaşatacak izleyenlere. 
Fragmanı izleyenler karlos gerçekten öldü mü, yoksa malatyalıları kandırmak için mi yapıyorlar diye düşünmektedirler. 10 Kasım da dizinin yeni bölümünde karlos gerçekten öldü mü, ölmedi mi anlayacağız.


ulan istanbul, ulan istanbul dizi oyuncuları, ulan istanbul karlos kim, ulan istanbul dizisi karlos öldü mü, ulan istanbul karlos ölüyormu, ulan istanbul karlos gerçekten öldü mü, ulan istanbul diisindeki karlos gerçekten ölüyor mu, karlos öldü mü ölmedi mi, ulan istanbul karlos öldümü gerçekten, karlos yaşıyor mu, ulan istanbul karlosun ölüm anı, ulan istanbul karlos öldüğü sahne, ulan istanbul 21. bölüm fragmanı, ulan istanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ulan istanbul 10 kasımda var mı yok mu,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com