Googlede Ara

YEŞİL DENİZ DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - TRT 1 YEŞİL DENİZ DİZİSİ


- Reklamlar -
TRT 1 YEŞİL DENİZ DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanlarda dizilere ağırlık veren TRT 1 yepyeni bir diziyi daha izleyiciyle buluşturdu. Başarılı dizilere imza atan TRT 1 yeni dizi olan Yeşil Deniz isimli dizisi ile oldukça beğenilerek izlenen  diziler arasında yerini almıştır. Yeşil deniz dizisi sitcom tarzında ve Ege bölgesinde bir kasabada yaşanan köylüler arasında bir gelenek haline gelen komik olayları izleyici ile buluşturacak. Yazımızın devamında Yeşil Deniz dizisi hakkında merak edilenleri ve dizi hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

TRT 1 Yeşil Deniz dizisi izleyenler tarafından beğenilen ve takip edilen diziler arasında favori görülen dizilerdendir. 1990'lı yıllarda Yeşilova isimli kasabada yaşayan insanların gelenek haline getirdikleri kasaba meydanlarında hoparlörlerden yayınlanan radyo yayını ile herkes herkese şarkı yollamaktadırlar. Şarkı yollanan kişi kendisine yollanan şarkıya karşılık vermeyince köylüler tarafından ayıplanmaktadır. İşte bu komik gelenek neticesinde gelişen olayları izleyici ile buluşturan Yeşil Deniz dizisinin başrollerinde Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Nalan Yavuz, Semiha Bezek, Zafer Kırşan, Ahmet Somers ve Elvan Dişli gibi sevilen, usta ve genç oyuncularda yer alıyor. 

Sizlere bu yazımızda TRT 1 Yeşil Deniz dizi oyuncuları kimler, Yeşil Deniz dizisi konusu nedir, yeşil deniz dizisindeki karakter isimleri nelerdir gibi merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Yeşil Deniz Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeşil Deniz İsmail - Burak Serdar Şanal
Yeşil Deniz Sedef - Öykü Çelik (Kimdir Biyografi ve Resimleri>>>)
Yeşil Deniz Zümrüt çakırlı - Melis Babadağ
Yeşil Deniz SüleymanMert Turak 
Yeşil Deniz CemilBurak Alkaş 
Yeşil Deniz GoncaCemre Baysel
Yeşil Deniz Hicabi MakasçıEmin Gürsoy
Yeşil Deniz Hilmi ÇakırlıRenan Bilek
Yeşil Deniz YılmazYener Gürsoy 
Yeşil Deniz HayatiZafer Kırşan 
Yeşil Deniz NeşeSemiha Bezek
Yeşil Deniz EmineElvan Dişli
İbrahim Öksüz
Aladdin Sakar
Aytaç Özgür
Ahmet Somers
Ceyhun Tutal
Berke Acar
Ali Barkın
Nalan Yavuz
Zeynep Gülmez
Özgür Yelaldı Uslu
Yağız Çam
Nuri Gökaşan
Jale Aylanç


Yeşil Deniz Dizi Konusu Nedir

90'lı yıllarda Yeşil Ova isimli bir Ege kasabasında yaşayan sıcak, samimi insanların hikayesini anlatır Yeşil Deniz. Belediye hoparlöründen 24 saat anons yapılan, herkesin herkesi tanıdığı ve hakkında dedikodu yapacak kadar malumata sahip olduğu bir yerdir Yeşil Ova. Kasaba halkı Yeşil Deniz adını verdikleri tarlalarda çalışırken tek eğlence kaynakları kasabanın radyosu olan Ova FM ve Radyocu İsmail'in yaptığı istek programıdır. Bu kasabada eğer bir kişi birine istek yollarsa o kişinin de karşı tarafa yollaması şarttır. Yoksa elalemin içine çıkacak yüzü kalmaz. Tabii ki bu istekler ücrete tabidir… İstek programı halkın eğlencesi olmasının yanı sıra kasabada hiç eksik olmayan aşk hikayelerinin de en büyük romantizm kaynağıdır. "Yeşil Deniz" Yeşil Ova halkı için yalnızca tarlanın adı değil, hayatın adıdır aslında…


yeşil deniz, yeşil deniz dizi oyuncuları, yeşil deniz dizisi, yeşil deniz dizi, yeşil deniz 1. bölüm, yeşil deniz dizi konusu, yeşil deniz konusu hakkında bilgi, yeşil deniz dizi karakter isimleri, yeşil deniz dizisi oyuncu resimleri, yeşil deniz dizisindeki isimler kimler, yeşil deniz dizisinde kimler oynuyor, yeşil deniz dizisi karakter isimleri neler, yeşil deniz dizisi tam kadro isimleri, yeşil deniz dizisi radyocu çocuk kim, yeşil deniz dizisi öykü, yeşil deniz sedef, yeşil deniz ismail, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com