Googlede Ara

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA - BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI 4 OCAK 2015 HANGİ KANALDA


- Reklamlar -


BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN...
bu yazı www.songuncel.blkogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Lig Süleyman Seba sezonu tüm hızıyla devam etmekte ve takımların birincilik yarışı çekişmeleri hız kazanmış durumdadır. 2014 yılının bitimine az bir zaman kaldığı bu günlerde gözler şimdiden Süper Ligin 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray maçına çevrildi.

Merakla beklenen Beşiktaş Galatasaray maçı ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır. Şüphesiz süper lig 16. hafta maçları arasındaki en önemli maç olan Beşiktaş Galatasaray maçı 2015 yılının ilk derbi maçı olmaktadır. Daha önce Beşiktaş yönetiminin isteği üzerine Konya da oynanacağı bildirilen derbi, Galatasaray'ın itirazı üzerine İstanbul da oynanacağına karar verilmiştir.

Yeni yılın ilk derbisi olan Beşiktaş Galatasaray maçı 4 Ocak 2015 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacaktır. Bu büyük derbinin hakemi ise henüz belli olmamıştır. Tüm taraftarların bu dev derbiyi heyecanla beklemesinin yanı sıra merak ettikleri bir diğer konu ise beşiktaş galatasaray maçı bilet fiyatlarının kaç para olduğu ve ne zaman satışa çıkacağı bilgisidir. 

4 Ocak 2015 Pazar günü oynanacak Beşiktaş Galatasaray maçı biletleri yarın yani 19 Aralık Cuma günü satışa çıkacağı bildirildi. 4 Ocak'ta nefesleri kesecek olan bu dev derbinin heyecanını statta canlı yaşamak isteyenler için beşiktaş galatasaray maçı bilet fiyatları ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

Beşiktaş Galatasaray Maç Bilgileri
bu yazı www.songuncel.blkogspot.com'a aittir
Beşiktaş Galatasaray Maçı Ne Zaman
- Beşiktaş Galatasaray maçı 4 Ocak 2015 Pazar günü

Beşiktaş Galatasaray Maçı Saat Kaçta
- Beşiktaş Galatasaray maçı saat 19:00 da

Beşiktaş Galatasaray Maçı Hangi Kanalda
- Beşiktaş Galatasaray maçı Digitürk Lig Tv de şifreli olarak yayınlanacaktır.

Beşiktaş Galatasaray Maçı Hangi Statta
- Beşiktaş Galatasaray maçı Atatürk Olimpiyat Statında oynanacak

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI>>>

4 Ocak 2015 Pazar günü oynanacak olan dev derbi Beşiktaş Galatasaray maçı bilgileri yukarıdaki gibidir. Bu önemli maçın oynandığı anda ve ve maç bitiminde Beşiktaş Galatasaray maçının öneli anlarını, gollerini ve geniş özetini burada bulabilirsiniz. 


Yorum bölümünde maç hakkındaki düşüncelerinizi ve Beşiktaş Galatasaray maçı hakkındaki tahminlerinizi paylaşabilirsiniz.
beşiktaş galatasaray maçı, beşiktaş galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, beşiktaş galatasaray maçı şifreli mi, beşiktaş galatasaray maçını hangi kanal verecek, beşiktaş galatasaray maçı hangi kanal veriyor, beşiktaş galatasaray maçını canlı veren radyolar hangileri, beşiktaş galatasaray maçını canlı veren yabancı kanallar, beşiktaş galatasaray maçı dijitürkte mi olacak, beşiktaş galatasaray maçı saati, beşiktaş galatasaray maçı kaç kaç bitti, beşiktaş galatasaray maçı geniş özeti, beşiktaş galatasaray maçında golleri kim attı, beşiktaş galatasaray, beşiktaş galatasaray maçı 4 ocak 2015, 4 ocak beşiktaş galatasaray, bjk gs maçı

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com