Googlede Ara

BEŞİKTAŞ PLAY OFF TURUNDAKİ RAKİPLERİ KİMLER - BEŞİKTAŞ PLAY OFF KİMLE EŞLEŞTİ


- Reklamlar -
BEŞİKTAŞ'IN PLAY OFF RAKİPLERİ KİMLER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
UEFA Avrupa Liginde mücadele eden ve C grubunda yer alan temsilcimiz Beşiktaş grubu lider tamamlayarak Play Off turuna katıldı. Grup maçlarını başarılı şekilde tamamlayan ve 36 takım arasına giren Beşiktaş Play Off turunda da başarılı şekilde mücadele etmeye hak kazanarak şimdiden taraftarları meraklandırmayı başarmıştır.

Beşiktaş Tothenham maçı galibiyeti ile UEFA'daki yerini koruyarak 12. sırada yer almaya devam etti. Tothenham maçı ile aldığı galibiyet ile ülke puanını 32,000'e yükseltti. Uefa Avrupa Liginde grup maçlarının tamamlanması ile beraber Beşiktaş'ın play off rakipleri merak edilmeye başlandı.

Eleme turu formatına göre, 12 grubu lider olarak tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarını 2. bitiren 12 takım ve UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'ne giden 8 takım arasında en kötü 4 dereceyi alan kulüpler ise 2. torbadan kura çekimine katılacak. 32 takımın mücadele edeceği eleme turunda, aynı gruptan gelen ya da aynı ülkenin federasyonuna bağlı takımlar eşleşemeyecek.

Beşiktaş'ın Playoff turunda kiminle eşleşeceği 15 Aralıkta yapılan çekiliş ile birlikte belli olacak. Avrupa Ligi eleme turu kura çekimi, 15 Aralık'ta UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde gerçekleşecek. Çekilişte seribaşı olan kulüpler, 19 ve 26 Şubat 2015'te yapılacak maçların ikincisini sahasında oynayacak.

Beşiktaş UEFA Play Off Rakibi Kim Oldu?


Beşiktaş çekilen kuralar sonucu rakibi Liverpool takımı oldu.

UEFA Avrupa Ligi maçları 19 Şubat 2015 ve 26 Şubat 2015 tarihinde oynanacak. Beşiktaş eşleşeceği rakibi ile ilk maçına 19 Şubat 2014 Perşembe akşamı çıkacak, bu maçın rövanşı ise 26 Şubat 2014 Perşembe akşamı oynanacak.

UEFa Avrupa Ligi Play-Off Turu kura çekimleri 15 Aralık 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

İşte Diğer Eşleşmeler

Trabzonspor - Napoli
Sevilla - Borussia Monchengladbach
Young Boys - Everton
Wolfsburg - Sporting Lizbon
Ajax - Legia Varşova
Torino - Athletic Bilbao
Aalborg - Club Brugge
Anderlecht - Dinamo Moskova
Dnipro - Olympiakos
Guingamp - Dinamo Kiev
Villarreal - Salzburg
Roma - Feyenoord
PSV Eindhoven - Zenit
Tottenham - Fiorentina
Celtic - Inter


uefa avrupa ligi playy of maçları ne zaman, uefa avrupa ligi beşiktaşın rakipleri, beşiktaş play off maçları ne zaman, beşiktaş kimle eşleşti, beşiktaşın rakibi, beşiktaş play of kura çekimi kimle eşleti, beşiktaş play off maçı kimle
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com