Googlede Ara

BEŞİKTAŞ TOTHENHAM MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA STAR TV CANLI YAYIN


- Reklamlar -

BEŞİKTAŞ TOTHENHAM MAÇI 11 ARALIK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bu haftanın önemli maçlarından olan Beşiktaş Tothenham maçı haftaya damga vurmaya hazırlanmaktadır. 11 Aralıkta Atatürk Olimpiyat Statında oynanacak olan bu muhteşem maçın bilgileri yazımızın devamındadır. Nevzat Demir Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş dev karşılaşmaya hazır olduğunu belirtmektedir.

UEFA Avrupa Ligi grup maçları tüm hızı ve heyecanı ile devam etmektedir. Temsilcimiz Beşiktaş grupta iyi bir performans çizerek zirvede yer almaktadır. UEFA Avrupa Ligi C grubunda yer alan Beşiktaş grupta Partizan, Asteras, Tothenham gibi takımlarla mücadele eden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup maçları ile oldukça başarılı olarak ikinci sırada yer almaktadır.

Beşiktaş 6. grup maçını İngiltere'nin temsilcisi olan Tothenham ile karşılaşarak tamamlayacaktır. Tüm futbolseverleri ve Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş Tothenham maçı 11 Aralık Perşembe günü oynanacaktır. Beşiktaş Tothenham maçı 11 Aralık Perşembe günü saat 20:00 da şifresiz olarak Star TV kanalında yayınlanacak.

Beşiktaş'ın, İngiltere temsilcisi Tothenham ile 11 Aralık Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Statında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. maçını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stafen Johannesson yönetecek.

Beşiktaş Tothenham Maçı Bilgileri

Beşiktaş Tothenham Maçı Ne Zaman
Beşiktaş Tothenham Maçı 11 Aralık 2014 Perşembe Günü
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Beşiktaş Tothenham Maçı Saat Kaçta
Beşiktaş Tothenham Maçının Saati Türkiye Saati İle 20:00

Beşiktaş Tothenham Maçı Hangi Kanalda
Beşiktaş Tothenham Maçı Star Tv de 


UEFA Avrupa Ligi C Grubu Puan Durumu

Tothenham : 11
Beşiktaş     : 9
Asteras      : 5
Partizan      : 1


UEFA Avrupa Liginin merakla beklenen Beşiktaş Tothenham 6. grup maçı 11 Aralık 2014 Perşembe günü oynanacaktır. Türkiye saati ile 20:00'te başlayacak olan maçı Star Tv canlı olarak ve şifresiz verecektir. 

Beşiktaş Tothenham maçının bitiminde maçın önemli anları golleri ve özeti gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 


beşiktaş tothenham maçı, beşiktaş tothenham maçı bilgileri neler, beşiktaş tothenham maçı ne zaman, uefa beşiktaş tothenham maçı şifreli mi şifresizmi, beşiktaş tothenham maçı şifreli mi olacak, beşiktaş tothenham maçı şifresiz izlenecek mi, beşiktaş tothenham maçı şifresiz nasıl izlerim, beşiktaş tothenham maçı şifresiz izleme, beşiktaş tothenham maçı kaç kaç bitti, beşiktaş tothenham maçı skoru kaç, beşiktaş tothenham maçı son durum, beşiktaş tothenham maçı önemli anları, beşiktaş tothenham maçı golleri izle, beşiktaş tothenham maçı geniş özeti, beşiktaş tothenham maçı ne zaman saat kaçta, beşiktaş tothenham maçı hangi kanalda oynayacak, beşiktaş maçı kaç kaç bitti, beşiktaş uefa maçı ne zaman, beşiktaş tothenham maçı 11 aralık, 11 aralık perşembe beşiktaş tothenham maçı
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com