Googlede Ara

DİRİLİŞ DİZİSİ DOĞAN BEY (CAVİT ÇETİN GÜNER) KİMDİR - CAVİT ÇETİN GÜNER KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ


- Reklamlar -
DİRİLİŞ DİZİSİ DOĞAN BEY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TRT 1 ekranlarında izleyici ile bulaşan ve büyük merakla beklenen sevilen dizi Diriliş uzun bir zamanın ardından seyirci ile buluşarak merakları gidermeyi başardı. 10 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelen Diriliş dizisi bir dönem dizisi olarak bizlere tarihimiz hakkında bilgileri sunacaktır. 

Osmanlı Devletinin kuruluş yıllarını anlatacak olan diriliş dizisi oldukça sevilmekte ve ilgi görmektedir. Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Kaan Taşaner'in yer aldığı Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Bir dönem dizisi olarak ekranlarda olacak olan Diriliş dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşu anlatılacak, Dizide Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar’a karşı mücadelelerinin yanı sıra Kayı Obası’nda yaşananlar da işleniyor. Uzun zamandır gündemde olan ve bizleri savaşın kıyısına da getiren Süleyman Şah Türbesi hakkındaki bilinmeyenler de dizide anlatılacak. Yıllardır Obası Kayı ya yurt arayan Süleyman Şah konusu da işlenecektir. 

Diriliş dizi oyuncuları arasında olan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner Diriliş dizisinde Doğan Bey karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Cavit Çetin Güner kimdir kaç yaşındadır gibi bilgilerin yanı sıra başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter olan Doğan Bey hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ DİZİ OYUNCULARI>>>

Diriliş Dizisindeki Doğan Bey Karakteri Kimdir?

Cavit Çetin Güner Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş dizisinde Doğan Bey karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner 21 şubat 1986 da İstanbul da doğdu. Annesi ev hanımı babası şofördü. Annesi Rize babası Bursalı. İki yaş büyük bir ağabeyi, altı yaş küçük bir kız kardeşi var. Eğitime Ziya paşa ilköğretim okulunda başlayıp, Kurtuluş lisesiyle devam etti. Lise hayatı orta öğretimdeki gibi mutlu geçmemişti. Başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner 2000 yılında kanser olan annesini kaybetmiştir. 

Zor olsa da liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimini Mimar Sinan üniversitesi konservatuar fakültesi tiyatro bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

Zor bir çocukluk geçiren oyuncu, çalışmaya altı yaşında su satarak başlamıştır. Daha sonra komilik, tezgahtarlık,pastanelerde çıraklık ve gece bekçiliği, ekmekçi çıraklığı hatta yağ ve un toptancısında hamallık dahi yaparak okul harçlığını kazanmıştır.

İlk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol alan oyuncu Hayat Bilgisi'nin ardından Yalancı Yarim ve Ödünç Hayat adlı dizilerle kariyerine devam etmiştir. Dizilerin yanı sıra reklamlarda da rol alan başarılı oyuncu Cavit Çetin Güner, Coca Cola ve Dankek reklamlarında oynamıştır.

Okul ve işten zaman bulabilirse, atletizm ve motor sporlarıyla aktif olarak ilgilenir. Fotoğraf çekmek resim yapmak hobileridir. 2 kur dans eğitimi aldı(salsa, cha cha ve rumba)ve dans etmekten hoşlanıyor. gitar ve yabancı dil eğitimleri devam ediyor. Film koleksiyonu var ve film deşifre etmeye bayılıyor.


Cavit Çetin Güner Rol Aldığı Diziler

- Diriliş 
- Ödünç Hayat
- Yalancı Yarim
- Hayat Bilgisi

Cavit Çetin Güner Resimleri


diriliş dizisi, diriliş dizi oyuncuları kimler, diriliş, diriliş doğan bey, doğan bey karakteri kimdir, doğan beyi oynayan oyuncu kimdir, diriliş dizisindeki doğan bey kimdir, diriliş dizisi doğan bey karakteri kimdir, diriliş dizisindeki doğan beyin gerçek adı, diriliş doğan bey kaç yaşında boyu kilosu kaç, cavit çetin güner kimdir, cavit çetin güner, cavit çetin güner kaç yaşında, cavit çetin güner yaşı kaç, cavit çetin güner resimleri, cavit çetin güner biyografi, cavit çetin güner hakkında bilgi, cavit çetin güner diriliş dizisi, cavit çetin güner boyu kilosu kaç, cavit çetin güner hangi dizilerde oynadı, dizi oyuncuları cavit çetin güner,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com