Googlede Ara

DİRİLİŞ ERTUĞTUL SELCAN HATUN (DİDEM BALÇIN) KİMDİR - DİDEM BALÇIN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU VE BİYOGRAFİ BİLGİLERİ


- Reklamlar -
DİRİLİŞ ERTUĞRUL SELCAN HATUN KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlandığı birinci bölümü ile oldukça sevilmiş ve izleyici tarafından beğenilmiştir. TRT 1'in yeni dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlere Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini canlandıran güzel oyuncu Didem Balçın hakkında merak edilenleri ve hayatı ile ilgili bilgileri paylaşacağız.  

Diriliş Ertuğrul dizisinde güzelliği ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan Didem Balçın Diriliş dizisinde Süleyman Şah'ın büyük oğlu olan Gündoğdu Beyin karısıdır.

Diriliş dizisi başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Kaan Taşaner'in yer aldığı Diriliş dizisi oyuncuları arasında Hande Subaşı, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Burcu Kıratlı gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Diriliş dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Didem Balçın Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Didem Balçın kimdir kaç yaşındadır gibi bilgilerin yanı sıra başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter olan Selcan Hatun hakkında bilgileri de bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI>>>

Diriliş Dizisindeki Selcan Hatun Karakteri Kimdir?

Didem Balçın Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın 18 Mayıs 1982 yılında Ankara da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümününden mezun olan güzel oyuncu bu güne kadar bir çok yapımda rol almıştır.

Bu güne kadar bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde ve bir çok televizyon programlarında sunuculuk yapmıştır. Başarılı oyuncu Didem Balçın'ın annesi eski Türkiye güzellerinden Nur Balçın'dır

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2003 yılında yayınlanan Gurbet Kadını adlı dizi ile başlayan başarılı oyuncu daha sonraları ise Açlığa Doymak, Sevgili Dünürüm, Başka Dilde Aşk, Dila Hanım gibi başarılı dizilerde rol almıştır. Sevilen oyuncu Didem Balçın şimdi ise TRT 1 de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaktadır.

Diriliş Ertuğrul Dizisinde Selcan Hatun Kimdir?
Dizide bir bey kızı olan Selcan Hatun daha sonra Gündoğdu Bey ile evlenir ve babası öldüğü için kocası Gündoğdu’ nun bey olmasını çok ister. Gündoğduyu her seferinde Bey olması için kışkırtan bu güzel kadın aslında Ertuğrul ile Gündoğdu arasındaki çekişmeyi alevlendiren kişidir. Selcan Hatun hem at binmekte hemde ok kullanmakta babasını aratmayacak ustalıkta biridir ve bu yönüyle herkesi kendisine hayran bırakır. 


Didem Balçın'ın Oynadığı Dizi ve Filmler

Gurbet Kadını (2003) – Gülnaz
Serseri Aşıklar (2003) – Yeliz
Rüzgarlı Bahçe (2005) – Menekşe
29-30 (2006) – Bilge
Gözyaşı Çetesi (2006) – Mine
Gurbet Yolcuları (2007) – Seher
Hayattan Korkma (2007) – Tuğba
Sevgili Dünürüm (2007) – Didem
Başka Dilde Aşk (2009) – Leyla
Kasaba (2009) – Iraz
Olacak O Kadar (2009) – Sunucu
Kadınları Anlama Kılavuzu (2010) – Özge
Çakallarla Dans (2010) – Fatma
Çıkış Noktası (2010) – Nil
Firar (2011) – Gönül
Açlığa Doymak (2011) – 2012
Göl Zamanı (2012) – Şahika
Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (Fatma) – 2012
I II III IV (Ebru) – 2013
Gulyabani (Yasemin) – 2014
Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (Fatma)
Oflu Hoca’nın Şifresi (Asiye) – 2014

Diriliş Ertuğrul (Selcan Hatun) – 2014


Didem Balçın Resimleri



diriliş ertuğrul dizisi, diriliş ertuğrul dizi oyuncuları kimler, diriliş ertuğrul, diriliş ertuğrul selcan hatun, selcan hatun karakteri kimdir, selcan hatunu oynayan oyuncu kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki selcan hatun kimdir, diriliş ertuğrul dizisi selcan hatun karakteri kimdir, diriliş ertuğrul dizisindeki selcan hatun gerçek adı, diriliş ertuğrul selcan hatun kaç yaşında boyu kilosu kaç, didem balçın kimdir, didem balçın, didem balçın kaç yaşında, didem balçın yaşı kaç, didem balçın resimleri, didem balçın biyografi, didem balçın hakkında bilgi, didem balçın diriliş dizisi, didem balçın boyu kilosu kaç, didem balçın hangi dizilerde oynadı, dizi oyuncuları didem balçın,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com