Googlede Ara

EZRA DİZİSİ RUKİYE (ZEYNEP KOLTUK) KİMDİR - ZEYNEP KOLTUK KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ


- Reklamlar -
EZRA DİZİSİ RUKİYE KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde ünlü isimlerin yer aldığı Ezra dizisi yeni bölümleri ile devam etmektedir. her hafta Salı günleri ekranlarda olan Ezra dizi oyuncuları kadar konusu ile de oldukça beğenilmiştir.

Show TV'nin iddialı dizilerinden biri olan ve genç kadrodan oluşan sevilen dizisi Ezra, kısa zamanda sevilerek oldukça beğeni toplamıştır. Polisiye bir dizi olan Ezra dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde iki başarılı modelin yer aldığı Ezra dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. İzleyici tarafından Ezra dizi oyuncuları arasında beğenilen ve merak edilen oyuncular arasında yer alan bir diğer ise Zeynep Koltuk adlı oyuncudur. Ezra dizisinde başkomiser Mustafa'nın ekibinde olan ve güzelliği ile de dikkat çeken isim olan Zeynep Koltuk oyunculuğunun yanısıra güzelliği ile de beğeni toplamıştır.

Dizide ki Ezra karakteri Gazze'den kaçan bir kızdır. Ezra'yı kurtaran Çahangir ve yakışıklı Başkomiser Mustafa'nın aynı kıza aşık olmaları ve birbirleri ile hırsız polis kovalamacısının anlatıldığı dizide, Ezra karakterini canlandıran güzel oyuncu Rüveyda Öksüz ve komiser Mustafa karakterini ise Yusuf Çim canlandırmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda ise Ezra dizi oyuncuları arasında olan ve beğenilen isim olan Zeynep Koltuk hakkında merak edilenleri ve Ezra dizisi Rukiye kimdir, Zeynep Koltuk kimdir kaç yaşındadır boyu kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine Zeynep Koltuk hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

EZRA DİZİ OYUNCULARI>>>

Ezra Dizisindeki Rukiye Karakteri Kimdir?

Zeynep Koltuk Kimdir

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ezra dizisinde Rukiye karakterini canlandıran Zeynep Koltuk 1981 yılında İstanbul da doğmuş, Türk TV oyuncusu ve sunucusudur.
Güzel oyuncu Zeynep Koltuk ayrıca Test pilotu Şener Koltuk'un kızıdır. Öncesinde de Bilkent Üniversitesi İktisadi İdari Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olan başarılı oyuncu daha sonra ise 2013 Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur

Diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimleri almıştır. 2007'de TRT'de "Bir Başka Ankara" programını sundu. Kanal D'nin yayınladığı "Kod Adı Kaos" adlı dizide, genç ve güzel bir iş kadınını canlandırdı. "Bizim Evin Halleri" dizisinde yedi yıldır Emine Yılmaz'ın canlandırdığı Neva rolünü devraldı. 

Adanalı dizisine Maria adıyla katıldı ve rol gereği diziden ayrıldı. Behzat Ç. dizisinde ise Harun karakterinin kız kardeşini canlandırmıştır. Aramızda Kalsın dizisinde Türkan karakterini canlandırmıştır.

Bale, resim, piyano ve modern dansla profesyonel olarak ilgilenen Zeynep Koltuk, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Başarılı ve güzel oyuncu Zeynep Koltuk Bizim Evin Halleri dizisinde rol alırken kendi gibi oyuncu olan Tolga Tekin ile tanışmışlar ve 2013 yılında evelenerek dünya evine girmişlerdir.

Zeynep Koltuk Rol Aldığı Diziler

2000 Bizim Evin Halleri 
2007 Kod Adı Kaos
2007 Başka Bir Ankara
2008 Adanalı Komiser
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2014 Ezra 

Zeynep Koltuk Resimleri



ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları kimler, ezra dizi karakter isimleri, ezra ne demek, ezra dizisinde kim kimdir, ezra, ezra dizisindeki rukiye kimdir, ezra rukiye karakteri kimdir, ezra dizisinde oynayan rukiye karakterinin gerçek adı nedir, ezra dizisi rukiye resimleri, ezra dizisi rukiyenin gerçek adı ne, ezranın gerçek ismi nedir, ezra dizisi rukiye, ezra rukiye kimdir, ezra rukiye karakteri, zeynep koltuk kimdir, zeynep koltuk kaç yaşında, zeynep koltuk hakkında bilgi, zeynep koltuk kim, zeynep koltuk resimleri, zeynep koltuk boyu kilosu kaç, zeynep koltuk nerelidir, zeynep koltuk hangi dizilerde oynamıştır, zeynep koltuk, zeynep koltuk frikikleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com