Googlede Ara

GÖNÜL İŞLERİ ALEV (NİHAN BÜYÜKAĞAÇ) KİMDİR - NİHAN BÜYÜKAĞAÇ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÖNÜL İŞLERİ ALEV...
Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri her hafta Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam etmektedir. Gönül İşleri dizisi yayınlandığı ilk günden beri oldukça sevilmiş ve ilgi ile izlenmektedir. Başrollerinde 3 güzel ismin yer aldığı gönül işleri dizisi her hafta pazar akşamları izleyici ile buluşmaktadır. 

3 kız kardeşin anneleri öldükten sonra babaları ile yaşamaları ve hayatlarının anlatıldığı Gönül İşleri dizisinde oyuncuları oldukça başarılı isimlerden oluşmaktadır. Başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Fırat Çelik, Timuçin Esen, Kaan Yılmaz ve Can Yaman gibi isimler yer almaktadır.

Daha önceki yazılarımızda Gönül İşleri dizisi oyuncuları hakkında ve dizinin konusu hakkında bilgiler vermiştik. Gönül işleri oyuncuları içerisinde adından oldukça söz ettiren ve beğenilen oyuncuların başında Nihan Büyükağaç gelmektedir. Gönül İşleri dizisinde Nihan Büyükağaç, Alev karakterini canlandırmaktadır. Gönül İşleri Alev karakteri Servet'in patronu ve en yakın arkadaşıdır. Güzel alımlı ve zeki bir kadındır. 

Sizlere bu yazımızda Gönül İşleri dizisi Alev karakteri kimdir. Gönül İşleri Alev gerçekte kimdir ve Nihan Büyükağaç kimdir, Nihan Büyükağaç kaç yaşındadır, Nihan Büyükağaç boyu kilosu kaçtır gibi sorulan ve merak edilen soruların cevaplarını ve Nihan Büyükağaç biyografisini paylaşacağız.

GÖNÜL İŞLERİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Gönül İşleri Dizisi Alev Karakteri Kimdir?

Nihan Büyükağaç Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Gönül İşleri dizisinde Alev karakterini canlandıran Nihan Büyükağaç 28 eylül 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sinema ve dizi oyuncusu olan Nihan Büyükağaç,  Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Üniversite 1. Sınıftayken çok sevdiği annesini kanserden kaybeden başarılı oyuncu, bir yıl sonra da babasını kaybetmiştir.

Nihan Büyükağaç 7 yaşında tanıştığı tiyatro sayesinde bugünlere kadar ilerleyerek aranan ve sevilen oyunculardan olmayı başarmıştır. 
İlk olarak 2006 yılında “Fırtına” dizisi ile ekranlara kendini tanıtan güzel oyuncu birçok başarılı projede yer almıştır. Dizi, Sinema ve bir çok reklam filmlerinde rol alan Nihan Büyükağaç boyu 172, kilosu ise 65’tir.

Televizyon dizilerinde oyuncu olmasına rağmen hiç televizyon seyretmemektedir. Fırtına adlı dizi ile başlayan oyunculuğu Senden Başka, Ayrılık, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı diziler ile sürdürmüştür. Star Tv ekranlarında yayınlanan tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen “Muhteşem Yüzyıl” adlı dizide Mahidevran Sultan’ın nedimesi Gülşah Hatun karakterini canlandırarak oldukça sevilmiştir. 

Nihan Büyükağaç Rol Aldığı Diziler

2014 Gönül İşleri Alev
2014 Sevdaluk"Fatma
2013 Tozlu Yollar"Gülbiye"
2011 Muhteşem Yüzyıl"Gülşah"
2009 Ayrılık"Mina"
2008 Derdest"Aysun"
2008 Sınıf 
2007 Senden Başka"Emel"
2006 Fırtına"Tamara"

Nihan Büyükağaç Resimleri




gönül işleri, gönül işleri dizisi, gönül işleri dizi oyuncuları kimler, gönül işleri alev, gönül işleri alev kimdir, gönül işleri alev karakteri kim, gönül işleri alev resimleri, gönül işleri alev gerçek adı ne, gönül işleri dizisi alev kim, gönül işleri alev kaç yaşında boyu kilosu kaç, nihan büyükağaç kimdir, nihan büyükağaç kaç yaşında, nihan büyükağaç boyu kilosu kaç, nihan büyükağaç sevgilisi, nihan büyükağaç biyografi, nihan büyükağaç resimleri, nihan büyükağaç hayatı, nihan büyükağaç gönül işleri, gönül işleri nihan büyükağaç alev karakteri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com