Googlede Ara

GÜLDEN MUTLU SEN YOKKEN OLANLAR YENİ ALBÜMÜ - GÜLDEN MUTLU YENİ ALBÜM ŞARKILARI


- Reklamlar -

GÜLDEN MUTLU SEN YOKKEN OLANLAR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son dönemlerde müzik dünyasında önemli yere sahip olan ve şarkıları ile dillerden düşmeyen başarılı sanatçı Gülden Mutlu yeni albümü Sen Yokken Olanlar ile hayranlarını sevindirdi. 

İlk olarak söz ve bestesi kendisine ait olan Soğuk Odalar adlı şarkı ile tanıdığımız başarılı sanatçı Gülden Mutlu, Emre Aydın ile beraber bu şarkıya düet yapmışlardı. Sonrasında kendi albümünü çıkaran Gülden Mutlu Unutamam Dedin adlı albümü ile aynı başarısını sürdürdü. Artık sevilen ve tanınan isim olan Gülden Mutlu yepyeni bir albüm ile daha müzik marketlerde yerini aldı. Gülden Mutlu sen yokken olanlar isimli yeni albümü ile şimdiden en çok dinlenen albümler arasında yerini almayı başardı.

Gülden Mutlu Sen Yokken Olanlar isimli yeni albümünde toplamda 9 şarkı bulunmaktadır. Albümde yer alan şarkılardan bir tanesi Unutamam Dedin adlı şarkının akustik versiyonudur. Başarılı ve güzel sanatçı Gülden Mutlunun Sen Yokken Olanlar isimli yeni albümünün çıkış parçası yine sözleri ve müziği kendisine ait olan Yatsın Yanıma isimli şarkısıdır.

Sen Yokken Olanlar isimli yeni albümünün çıkış parçası olarak seçilen Yatsın Yanıma isimli şarkıya bir de klip çekilmiştir. Yazımızın devamında Gülden Mutlu yeni albüm şarkılarının listesini bulabilirsiniz.


Gülden Mutlu Yeni Albüm Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
1. Gülden Mutlu - Boşver Beni
2. 
Gülden Mutlu - Değiştim (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
3. Gülden Mutlu - Yatsın Yanıma (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
4. Gülden Mutlu - Bitti mi?
5. Gülden Mutlu - Yarım
6. Gülden Mutlu - Gel de Yak
7. Gülden Mutlu - Senden Geçemedim
8. Gülden Mutlu - Hatırladın mı Beni?
9. Gülden Mutlu - Unutamam Dedim (Akustik)


Sevilen sanatçı Gülden Mutlu'nun yeni albümü Sen Yokken Olanlar isimli albümünün şarkıları yukarıdaki gibidir. İlerleyen günlerde Gülden Mutlunun tüm şarkılarının sözleri burada bulabilirsiniz.


gülden mutlu, yeni çıkan albümler, gülden mutlu yeni albümü, gülden mutlu yeni albüm şarkıları, gülden mutlu yatsın yanıma şarkısı, gülden mutlu sen yokken olanlar albümü, gülden mutlu sen yokken olanlar albümü şarkı sözleri, gülden mutlu sen yokken olanlar albümü indir, gülden mutlunun yeni albümü sen yokken olanlar, gülden mutlunun sen yokken olanlar albümünün tüm şarkıları, gülden mutlu şarkı sözleri, yeni şarkı sözleri, gülden mutlu yeni albümü indir, gülden mutlu sen yokken olanlar yeni albüm, gülden mutlu indir, sen yokken olanlar albümü mp3,gülden mutlu yeni şarkıları,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com