Googlede Ara

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR - DEMET ÖZDEMİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -


DEMET ÖZDEMİR KİMDİR...

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kara Para Aşk tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizi Kara Para Aşk en çok izlenen diziler arasında yerini almaktadır. Geniş hayran kitlesine sahip olan muhteşem dizi kara para aşk bitecek ve ne zaman final yapacak haberlerinin yanı sıra yeni bölümleri ile devam etmektedir. 

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Kara Para Aşk oyuncuları arasına yeni isimlerde katılmaktadır. Başrollerinde Erkan Can, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, İlkin Tüfekçi, Ahmet Tansu Taşanlar ve Deniz Barut gibi isimlerin yer aldığı Kara Para Aşk dizisine bu hafta yeni bir oyuncu daha katılmaktadır. 

Diziye yeni katılan isim daha önceden tanıdığımız Demet Özdemir olacaktır. Dizide İpek karakterini canlandıracak olan Demet Özdemir evlilik hazırlıklarını sürdüren Elif ve Ömer için zorlu günlerin başlangıcı olacaktır. Ömer'in eski sevgilisi olan İpek Bursa'dan İstanbul'a tayinini ister ve cinayet şubeye atanır. 

Ömer'in eski sevgilisi olan İpek yani Demet Özdemir Kara Para Aşk dizisinde bakalım nelerle karşılaşacak. 10 Aralık Çarşamba akşamı kara para aşk dizisinin yeni bölümünde yeni oyuncu olarak yer alacak olan İpek karakteri hakkında bilgiler yazımızın devamındadır. 

KARA PARA AŞK OYUNCULARI>>>

Kara Para Aşk Dizisi İpek Karakteri Kimdir?

Demet Özdemir Kimdir

Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Demet Özdemir, güzelliği ile herkesin beğendiği ve sevdiği isim haline gelmiştir.

Daha önceden de tanınan ve sevilen bir oyuncu olan Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli de doğmuştur. Aslen Bulgar asıllı bir oyuncudur.

Küçüklüğünden beri dans etmeyi seven ve hala dans eden başarılı oyuncu dizi sektöründeki kariyerinden önce Efes'te dansçılık yapan Demet Özdemir, ilk oyunculuk deneyimi "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı fantastik-gençlik dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile başladı. Bu dizi ile büyük başarı yakalayan ve bir anda sevilen isimler arasında yer alan güzel oyuncu ardından "Kurt Seyit ve Şura" isimli dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. 


1,70 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan oyuncu ilk sinema filmini ise 2014 yılının sonunda gösterime girmesi beklenen ve çekimleri hala devam eden fantastik komedi türündeki sinema filmi Tut Sözünü'nde rol alıyor.
Özellikle gençler tarafından oldukça beğenilen ve sevilen Demet Özdemir fanları güzel oyuncuyu şimdi ise Kara Para Aşk disinde görecekler.

Demet Özdemir Rol Aldığı Dizi ve Filmler

- 2014 Kara Para Aşk (İpek)
- 2014 Tut Sözünü (sinema filmi)
- 2014 Kurt Seyit ve Şura (Alya)
- 2013 Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)


Demet Özdemir Resimleri




kara para aşk, kara para aşk dizisi, kara para aşk dizisi ipek, kara para aşka yeni katılan isim kim, kara para aşka yeni giren oyuncu, kara para aşk dizisine yeni katılan oyuncu kimdir, kara para aşk ipek, kara para aşk ipek karakteri, kara para aşk ipek kimdir, kara para aşk dizisindeki ipek, kara para aşk dizisi polis ipek kimdir, demet özdemir, demet özdemir kimdir, demet özdemir resimleri, demet özdemir kaç yaşındadır, demet özdemir foto galeri, kara para aşk ipek kim, kara para aşk dizisindeki ipek kimdir kaç yaşındadır, kara para aşk oyuncuları polis ipek kim, kara para aşk ömerin eski sevgilisi ipek kim, kara para aşk dizisi ipek karakterinin gerçek adı, kara para aşk ipeki kim oynuyor, kara para aşk ipek kaç yaşında gerçek adı ne,
- Reklamlar -


Kategori: , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com