Googlede Ara

KARA PARA AŞK DİZİSİ İPEK (ÖYKÜ KARAYEL) KİMDİR - ÖYKÜ KARAYEL KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -

KARA PARA AŞK İPEK KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
ATV'nin bir numaralı dizisi olan ve en çok seyredilen dizisi olan Kara Para Aşk dizisi hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Sevilen dizi Kara Para Aşk yeni oyuncular bünyesine katmaya devam ediyor. Kara Para Aşk dizisine yeni katılan isim Öykü Karayel oldu.

Dizide İpek karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Öykü Karayel'i hepimiz Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Cemre karakteri ile tanıyoruz. Başarılı ve Güzel oyuncu Öykü Karayel, canlandıracağı İpek karakteri Ömer'in eski sevgilisidir. 

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kara Para Aşk tüm heyecanı ile devam etmektedir. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizi Kara Para Aşk en çok izlenen diziler arasında yerini almaktadır. Geniş hayran kitlesine sahip olan muhteşem dizi kara para aşk bitecek ve ne zaman final yapacak haberlerinin yanı sıra yeni bölümleri ile devam etmektedir. Başrollerinde Erkan Can, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, İlkin Tüfekçi, Ahmet Tansu Taşanlar ve Deniz Barut gibi isimlerin yer aldığı Kara Para Aşk dizisine bu hafta yeni bir oyuncu daha katılmaktadır. 

Dizide İpek karakteri, evlilik hazırlıklarını sürdüren Elif ve Ömer için zorlu günlerin başlangıcı olacaktır. Ömer'in eski sevgilisi olan İpek Bursa'dan İstanbul'a tayinini ister ve cinayet şubeye atanır. 
Ömer'in eski sevgilisi olan İpek, Kara Para Aşk dizisinde bakalım nelerle karşılaşacak. kara para aşk dizisinin yeni bölümünde yeni oyuncu olarak yer alacak olan İpek karakteri yani Öykü Karayel hakkında bilgiler yazımızın devamındadır. 

KARA PARA AŞK OYUNCULARI>>>

Kara Para Aşk Dizisi İpek Karakteri Kimdir?

Öykü Karayel Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kara Para Aşk dizisinde İpek karakterini canlandıran güzel oyuncu 
Öykü Karayel, 1990 yılında tek yumurta ikizi olarak kardeşi Ezgi ile İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini Çemberlitaş Kız Lisesinde tamamlayan başarılı oyuncu Öykü Karayel üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Konservatuarda okurken değişim programları ile Londra da tiyatro okumaya giderek yurt dışında da eğitim almıştır.

Güzel oyuncu Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra 4 yaşından itibaren hayranlıkla izlediği dayısından etkilenerek tiyatrocu olmaya karar verdi. Kenter Tiyatrosu akademisine kaydoldu, ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Henüz konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı

İlk profesyonel deneyimi olan, "Güzel Şeyler Bizim Tarafta" adlı tiyatro oyunundaki "Ayşe" rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, "Efes Özel Ödülü"nü ve "Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü"nü almayı başardı.

Öykü Karayel, aldığı eğitim ve yer aldığı tiyatro oyunları sayesinde keşfedildi. Bir gün yer aldığı tiyatro oyununa senarist Ece Yörenç geldi. Ardından Kerem Çatay onu izledi ve çok beğendi.
Tiyatro eğitiminin ardından yer aldığı televizyon dünyasına hızlı bir giriş yapan Öykü Karayel, Kıvanç Tatlıtuğ ile karşılaştığı zaman heyecanlandığını ve onu çok yakışıklı bulduğunu da itiraf ediyor.


Öykü Karayel Resimleri




kara para aşk, kara para aşk dizisi, kara para aşk dizisi ipek, kara para aşka yeni katılan isim kim, kara para aşka yeni giren oyuncu, kara para aşk dizisine yeni katılan oyuncu kimdir, kara para aşk ipek, kara para aşk ipek karakteri, kara para aşk ipek kimdir, kara para aşk dizisindeki ipek, kara para aşk dizisi polis ipek kimdir, öykü karayel, öykü karayel kimdir, öykü karayel resimleri, öykü karayel kaç yaşındadır, öykü karayel foto galeri, kara para aşk ipek kim, kara para aşk dizisindeki ipek kimdir kaç yaşındadır, kara para aşk oyuncuları polis ipek kim, kara para aşk ömerin eski sevgilisi ipek kim, kara para aşk dizisi ipek karakterinin gerçek adı, kara para aşk ipeki kim oynuyor, kara para aşk ipek kaç yaşında gerçek adı ne,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com