Googlede Ara

MEDCEZİR 54. BÖLÜM FRAGMANI - MEDCEZİR YENİ BÖLÜMD NELER OLACAK YAMAN ÖLECEK Mİ?


- Reklamlar -



MEDCEZİR 54. BÖLÜM FRAGMANI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ekranların sevilen ve en çok izlenen dizisi Medcezir heyecan dolu bölümleri ile devam ediyor. Her hafta ayrı bir heyecanın yaşandığı ve izleyenlerin soluksuz ekrana kilitlendiği Medcezir dizisi bu hafta da yine heyecan dolu bölümle izleyenlerin karşısında olacak. 

Medcezir dizisi geçen bölümde izleyenler Yaman'ın vurulması ile beraber hüsrana uğradılar. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Barış Falay gibi isimlerin ye aldığı Medcezir dizisi bu hafta 26 Aralık Cuma akşamı ekranlarda olacak. 

Geçen haftadan bu yana Yaman'ın vurulması ile ilgili üzüntü yaşayan ve izleyenler tarafından merak edilen konu Yamanın diziden çıkıp çıkmayacağıdır. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran yamanın vurulması tüm seyirciyi dizi hakkında yorum yaptırmıştır. 

26 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan Medcezir 54. bölüm fragmanı yayınlandı. merakla beklenen Medcezir yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren 24 saatte 300 binden fazla izlenerek rekor kırdı. Medcezir hayranlarının merakla bekledikleri ve Yaman ölecek mi, ölmeyecek mi sorusunu merak edenler, bu yeni bölümde bu soruların cevaplarına ulaşabilecekler. 

Medcezir 54. bölüm fragmanında Yaman ameliyatta görünüyor ve arkadaşları ise hastaneye koşuşturuyorlar. Mira'nın ağlaması ve endişeli bekleyişi Mira Yaman hayranlarının duygulandırmıştır.

Yazımızın devamında Medcezir dizisi 54. bölüm fragmanını ve izleyenlerin Yaman hakkında yaptığı yorumları bulabilirsiniz. Yeni bölüm ile ilgili detaylar, bu bölümde yaşanacaklar ve izleyenlerin yaman kurtulsun diye yaptıkları yorumlara sizde düşünceleriniz yazabilirsiniz.

Medcezir 54. Bölüm Fragmanı

                       


Sosyal Medyada Yaman'ın Vurulması İle İlgili Yapılan Yorumlar

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- “Yaman ölürse kendimi öldürürüm arkadaşlar. Ölmesin Yaman, onu çok seviyorum. Hani bir erkek bir kızı sever ya onun gibi seviyorum!”

-”Yaman sen ölürsen ben de ölürüm!”

-”Dün geceden beri dualar ediyorum Yaman için. Yaman lütfen güçlü ol bizi bırakma!”

- “Yaman sensiz yaşayamam! Lütfen hemen iyileş Mira’ya dön!”

-”Yeni bölümü iple çekiyoruz. Dualarımız seninle Yaman!”


Medcezir 54. Bölümde Neler Olacak, Özeti


Yaman Selim'i kurtarmak için, hayatını ortaya koyar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Mira durumu öğrendiğinde artık Yaman'dan başka her şey anlamsızdır. Yaşamın kıyısında geçen saatler günler, bu aşkı daha da güçlendirecektir.

Yaman'ın yaşam mücadelesi verdiği günlerde, Nadir Baktıroğlu yeni senaryosunu devreye sokmuş, özgürlüğe açılan kapıyı sonuna kadar açmıştır. Dışarı çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yaman'ın durumu ciddiyetini korurken Selim de yanından hiç ayrılmaz. Yaman ona sevgisini, canını ortaya koyarak ispatlamıştır.

Arafta geçen günlerde Yaman da Tozluderenin tozuyla Altınkoy’a savrulmasının gerçekten büyük bir şans olduğunu anlayacaktır. Mira'ya olan aşkı Yaman'ın mucizesidir.

Mira ise bu sene yeni yıla Yaman'la birlikte girmek için dualar eder...

Yılbaşı gecesi herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir, bu sürpriz hayatları değiştirir.



medcezir, medcezir yeni bölüm ne zaman, medcezir yeni bölüm fragmanı, medcezir hakkında bilgi, medcezir oyuncuları, medcezir dizisi, medcezir dizisi 54. bölüm, medcezir yeni bölüm fragmanı, medcezir dizisinde bu hafta neler olacak, medcezir 54. bölüm özeti, medcezir bu hafta, medcezir yaman ölecek mi, yaman ölüyor mu, medcezir yaman öldü mü, medcezir yaman ameliyattan kurtulacak mı, medcezir yeni bölüm özeti, medcezir yaman, medcezir mira, yamanın vurulması, medcezir yaman vurulma sahnesi, medcezir yaman vurulması için yapılan yorumlar, madcezir yaman yorumları, medcezir 26 aralık cuma, 26 aralık medcezir yeni bölüm

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. YAMAN gibi bir sahibim olsun isterdim ama ne yazık kii yok öyle bişey yok yaman tam bir aşık

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com