Googlede Ara

MEDCEZİR GİRAY (SERHAT PARIL) KİMDİR - SERHAT PARIL KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ


- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ GİRAY...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ekranların sevilen dizisi Medcezir Star TV ekranlarında her hafta yeni bölümleri ile Cuma akşamları izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarmaktadır. Yayınlandığı günden beri oldukça beğenilen ve en çok izlenen diziler arasında olan Medcezir dizisi iki sezondur bu başarısını sürdürmektedir. 

Büyük çoğunluğu genç oyunculardan oluşan sevilen dizi Medcezir'de birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Barış Falay, Taner Ölmez, Metin Akdülger, Ali Aksöz, Pınar Tuncegil gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Her hafta Cuma akşamları izleyici ile buluşan Medcezir dizisi artık fenomen dizi haline gelerek özellikle gençler arasında büyük ilgi görmektedir. Medcezir dizisi konusunun yanı sıra dizide yer alan oyuncularda oldukça beğenilmektedir. Medcezir dizisinde Giray karakterini canlandıran Serhat Parıl sevilen ve aranan isimlerin başında gelmektedir. 

Medcezir dizisinde Giray karakterini canlandıran Serhat Parıl dizi oyuncuları arasında yer almakta ve google, yandex gibi arama motorlarında Serhat Parıl kimdir, Medcezir dizisi Giray kimdir, Medcezir dizisi Giray karakteri ve Serhat Parıl kaç yaşındadır gibi aramaların yapılması üzerine sizlere Serhat Parıl biyografi bilgileri ve resimlerini paylaşacağız.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisi Giray Karakteri Kimdir?

Serhat Parıl Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Giray karakterini canlandıran Serhat Parıl 27 Temmuz 1983 yılında İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin Türkçe Öğretmenliği bölümünü 2004 yılında bitirmiştir. Belli bir süre öğretmenlik yapmıştır. Ardından tekrar Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümüne 2005 yılında başlamıştır. 2011 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Oyunculuk dışında seslendirme işleri de yapmıştır. Aynı zamanda Pandomim sanatıyla da uğraşmaktadır. Bu sanat dalında yurtdışında eğitim almak gibi bir hedefi vardır.


Anaokullarında, ilkokullarda, etüt, eğitim ve kurslarda görmüş olduğu eğitim neticesinde drama eğitmenliği yapmıştır. Tiyatrolarda görev almıştır. Şu anda Doğa Sanat’ta eğitmenliğine devam etmektedir. Televizyon dizileri olarak ilk 2011 yılında Babam için adlı dizi ile başlamıştır. Arkasından Medcezir adındaki televizyon dizisinde Giray adlı karakteri oynamaktadır.


Serhat Parıl Rol Aldığı Diziler

Oynadığı diziler


2011 – Babam İçin
2014 – Medcezir (Giray)


Oynadığı oyunlar
Yalancı” Goldoni (Kerim Dündar)
Savaş ve Barış Tolstoy (Kerim Dündar)
Süper Maria (Sadık Yağcı)
Diğerleri Uyurken (Sibel Erdenk)
Bir Yaz Gecesi Rüyası Shakespeare
Gece Ömer Salgın(film)
Hayrola Karyola – Ferhan Şensoy
Gardiyan – Turan Oflazoğlu
Dünyanın Ortasında Bir Yer – Özen Yula
Orada Kimse Var mı – Cem Yalın
Orman Çocoğu Mougli Hakan Eren (çocuk oyunu)
Barut Fıçısı Dejan Dukovski
Kafkas Tebeşir Dairesi (Sadri Alışık Tiyatrosu)


Serhat Parıl Resimleri



serhat parıl kimdir, serhat parıl kaç yaşında, serhat parıl resimleri, serhat parıl biyografi, serhat parıl foto galeri, serhat parıl boyu kilosu kaç, serhat parıl medcezir, serhat parıl hayatı, serhat parıl nereli, medcezir giray kim, medcezir giray karakteri kim, medcezir giray kaç yaşında, medcezir giray gerçekte kim, medcezir giray resimleri, medcezir giray foto galeri, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir giray, giray medcezir resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir giray karakteri, medcezir girayın gerçek adı,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com