Googlede Ara

MEDCEZİR SUDE (ŞEBNEM DÖNMEZ) KİMDİR - ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ


- Reklamlar -


MEDCEZİR DİZİSİ SUDE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde canlandırdığı Sude karakteri ile büyük beğeni toplayan ve güzelliği ile dizide izleyenleri büyüleyen Şebnem Dönmez her bölüm giydiği kıyafetlerle ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Medcezir dizisinde Sude karakteri paraya ve güce tapan bir kişilik olup Yaman'ın abisi ile aşk yaşamaktadır.

Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasındadır. Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Metin Akdülger, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinde bu sezon için, ayrılan isimlerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerde olmuştur. Medcezir dizisinde sevilen oyuncular arasında Şebnem Dönmez de yer alıyor.

Şebnem Dönmez Medcezir dizisinde Sude karakterini canlandırmaktadır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Şebnem Dönmez Medcezir dizisi ile beraber, Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi Sude kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Şebnem Dönmez'in hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisi Sude Karakteri Kimdir?

Şebnem Dönmez Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Sude karakterini canlandıran Şebnem Dönmez, 7 Mayıs 1974 yılında Almanya’nın Salzgitter kentinde doğmuştur. 1996 yılında Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile programı ile tanınmaya ve ün kazanmaya başladı. Ardından Murat Başoğlu ile beraber 1997 yılında Star TV’de yayınlanan Görevimiz Tehlike adlı yarışma programını sundu.

Oyunculuk hayatına 2000 li yıllarda başladı ve Aslı ile Kerem ile Ölümsüz Aşk dizilerinde rol aldı. Başarılı dizi oyunculuğu onu sinemaya yönlendirdi ve 2002 tarihli bağımsız film Kolay Para Kazanma Kılavuzu ile sinema oyunculuğuna başladı. 2004’de Neredesin Firuze, 2006’da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, 2009’da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı. 2007 yılında BKM’de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.


Emre Aydın‘ın video kliplerinde ve Ferdi Tayfur‘un Emmoğlu adlı klibinde oynamıştır. Şebnem Dönmez, aynı zamanda Live Earth’ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore’un İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katılmıştır.

Şebnem Dönmez, 20 Ağustos 2004 tarihinde yönetmen Ezel Akay ile evlendi. 2007 yılının şubat ayında boşandı.

Şebnem Dönmez Rol Aldığı Dizi ve Filmleri 


1990 – Üç Arkadaş (Sinema filmi)
1991 – Ahmet Hamdi Bey Ailesi (Dizi)
1993 – Üç Kişilik Dünya (Dizi)
1994 – Zzzzt Fm (Dizi)
1999 – Aşkın Dağlarda Gezer (Dizi)
2000 – Eyvah Kızım Büyüdü (Dizi)
2002 – Aslı ile Kerem (Dizi)
2002 – Kolay Para Kazanma Kılavuzu (Sinema filmi)
2002 – Mumya Firarda (Sinema filmi)
2003 – Ölümsüz Aşk (Dizi)
2004 – Size Baba Diyebilir miyim? (Dizi)
2004 – Neredesin Firuze (Sinema filmi)
2006 – Erkeksen Seyret (Dizi)
2006 – Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (Sinema filmi)
2006 – The Net 2.0 (Sinema filmi)
2007 – O Kadın (Sinema filmi)
2007 – Eşref Saati (Dizi)
2008 – Nerede Kalmıştık? (Dizi)
2009 – Vali (Sinema filmi)
2010 – Küçük Sırlar (Dizi)
2012 – Yalan Dünya (Dizi) Konuk Oyuncu
2013 – Kuzey Güney (Dizi) Konuk oyuncu

2014  Medcezir (Sude)

Şebnem Dönmez Resimleri



şebnem dönmez kimdir, şebnem dönmez kaç yaşında, şebnem dönmez resimleri, şebnem dönmez biyografi, şebnem dönmez foto galeri, şebnem dönmez boyu kilosu kaç, şebnem dönmez medcezir, şebnem dönmez hayatı, şebnem dönmez nereli, medcezir sude kim, medcezir sude karakteri kim, medcezir sude kaç yaşında, medcezir sude gerçekte kim, medcezir sude resimleri, medcezir sude foto galeri, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir sude, sude medcezir resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir sude karakteri, medcezir 
sudenin gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com