Googlede Ara

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - MUSTAFA CECELİ KALPTEN


- Reklamlar -


MUSTAFA CECELİ KALPTEN ŞARKI SÖZLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının başarılı isimlerinden biri olan ve sevilen şarkılara imza atan Mustafa Ceceli yepyeni albümü Kalpten ile hayranlarının karşısındadır. Mustafa Ceceli Kalpten albümü bilgileri yazımızın devamındadır. 

Bugüne kadar bir çok başarılı şarkıya imza atan Mustafa Ceceli her şarkısı ile akıllarda kalarak herksin tanıdığı ve sevdiği biri haline gelmeyi başarmıştır. En son Ravi İncigöz ile yaptığı şeker şarkısı ile büyük beğeni toplayan Mustafa Ceceli Kalpten ismini verdiği yeni albümü ile bu başarıyı sürdürmeyi başarmıştır. 

Son günlerin en çok dinlenen albümleri arasında olan Mustafa Ceceli Kalpten albümü şarkıları toplamda 14 şarkıdan oluşmaktadır. 14 şarkının yer aldığı albümde 2 tanesi Azeri şarkıdır. Mustafa Ceceli'nin yeni albümünde söylediği Azeri şarkıların isimleri Alem güzel ve Bir Anlık isimli şarkılardır. 

Mustafa Ceceli'nin albümünde yer alan şarkılarından biri olan ve beğenilen şarkılardan bir tanesi Kalpten isimli şarkıdır. Albüm ile aynı ismi taşıyan Kalpten şarkısı dinleyici tarafından beğenilmiş ve en çok istek alan şarkılardan birisi olmuştur. 

Yazımızın devamında Mustafa Ceceli'nin yeni albümündeki şarkıların listesini ve albümle aynı isim olan Kalpten şarkısının sözlerini bulabilirsiniz.

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Mustafa Ceceli Kalpten Şarkı Sözleri


Öyle kolay değil ki
Aşkla atan bir kalbi yoksaymak
Güzel günlerimiz oldu
Gülücüklerimiz oldu en çok senden
Anılar biriktirdim hep aşka dair
Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair
Yeniden buluşana dek
Sımsıkı sarılana dek
Gözgöze konuşana dek seveceğim
Yıllar da sürebilir
Mutsuz da geçebilir
Kalpten istenen herşey
Ayağına serilir
Söz - Müzik: Ravi İncigöz
Düzenleme: Mustafa Ceceli


mustafa ceceli, mustafa ceceli yeni şarkısı, mustafa ceceli kalpten şarkısı dinle, mustafa ceceli kalpten şarkı sözleri, mustafa ceceli yeni şarkısının sözleri, mustafa ceceli kalpten şarkısı indir, mustafa ceceli 2014 yeni albüm şarkıları, mustafa ceceli 2014 yeni albümünün ismi, mustafa ceceli kalpten albümü dinle, mustafa ceceli 2014 şarkıları ve sözleri, mustafa ceceli 2014 yeni kalpten albümü, mustafa ceceli yeni albümü, mustafa ceceli yeni albümü kalpten, albüm indir, yeni çıkan albümler, son bir haftada yeni çıkan albümler neler, mustafa ceceli nin albümü ne zaman çıkacak, mustafa ceceli yeni albüm şarkıları dinle, mustafa ceceli yeni albümündeki şarkıların isimleri, mustafa ceceli kalpten şarkısı, şarkı sözleri, kalpten şarkı sözleri mustafa ceceli, mustafa cecelinin kalpten şarkısı kimin,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com