Googlede Ara

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ ÜMRAN (GÜLÇİN HATIHAN) KİMDİR - GÜLÇİN HATIHAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -
POYRAZ KARAYEL DİZİSİ ÜMRAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sitemizin dizi bölümünde bir çok dizinin bilgilerini sizler için yayınlamıştık. Giderek artan dizilere her geçen gün bir yenisi daha eklenmektedir. Sevilen ve en çok izlenen diziler hakkındaki tüm bilgileri bulabileceğiniz gibi dizi oyuncuları hakkındaki bilgilere de sitemizde ulaşabilirsiniz.
Yeni dizilerini yayınlamaya başlayan Kanal D Poyraz Karayel isimli dizisi ile de oldukça başarılı olacağa benziyor. 7 Ocak Çarşamba günü izleyici ile buluşacak olan Poyraz Karayel dizisi hakkında bilgileri ve dizide olan oyuncuları sizlere tanıtmıştık.

Başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, İsmail Düvenci, Murat Daltaban, Celil Nalkaçan gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde, Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli, mafya babası olan Bahri Umman ile işbirliği yaparak çocuğunu kurtarmaya çalışacaktır.

Poyraz Karayel dizi oyuncuları arasında yer alan ve güzelliği ile dikkat çeken isim olan Gülçin Hatıhan dizide sevilen ve aranan oyuncuların arasındadır. Poyraz Karayel dizisinde Ümran karakterini canlandıran Gülçin Hatıhan, sergilediği oyunculuk performansının yanı sıra hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. 

Poyraz Karayel dizisinin yayınlanması ile beraber Gülçin Hatıhan kimdir, Gülçin Hatıhan kaç yaşında boyu kilosu kaç ve Poyraz Karayel Ümran kimdir, poyraz karayel dizisi Ümran karakteri kimdir, gerçek adı nedir gibi soruların sorulması ile beraber oyuncu hakkındaki bilgileri sizlere için derledik.

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI >>>

Poyraz Karayel Dizisi Ümran Karakteri Kimdir?

Gülçin Hatıhan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde Ümran karakterini canlandıran Gülçin Hatıhan 1972 yılında İstanbul da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Gülçin Hatıhan, ilk tiyatro eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. Halen öğrenmektedir.

Sayısız televizyon, tiyatro, radyo projelerinde yer aldıktan sonra 1999 yılında gittiği New York'ta 10 yıldan fazla yaşamıştır. Amerika'ya yerleşmesi ile birlikte, öncesinde daha çok oyunculuk içeren kariyerini yönetmenliğe doğru kanalize etmiştir. Uluslararası platformlarda Türk Sineması ve Tiyatrosu düşüncesi onu çok heyecanladırmaktadır.

New York’ta da oyuncu, sunucu ve yönetmen olarak çalışmaya devam etmiş, 2007 yılında Turkish-American Art Society of New York'u kurmuştur. Bu kumpanya ile Broadway’de ilk Türk müzikalini yönetmen ve ortak yapımcı olarak sahneye koyan Gülçin Hatıhan, ekibin aynı zamanda genel sanat yönetmenliğini de üstlenmiştir.

New York’taki bu uzun yolculuğundan; 3 kısa film, 12 tiyatro oyunu, 3 müzik video, 6 reklam filmi yönetmenliği, bir Amerikan kanalında Türk yemeklerini anlatan programın sunuculuğu, sayesinde sendikalı olmayı başarabildiği dublaj ve oyunculuk deneyimlerini ve orda kendinde keşfettigi teknoloji düşkünlüğüne bağlı olarak geliştirdiği bilgisayar, montaj ve grafik yetilerini de cebine koyarak 2010 yılında Türkiye’ye geri dönmüştür.

Bugünlerde oyunculuk dersleri vermekte, çeşitli televizyon dizilerinde oyunculuk yapmakta, Bakırköylü Sanatçılar Derneği’nde yönetmenlik yapmakta ve yeni projelere hazırlanmaktadır.


Gülçin Hatıhan Resimleri


gülçin hatıhan, gülçin hatıhan kimdir, gülçin hatıhan kim, gülçin hatıhan resimleri, gülçin hatıhan hakkında bilgi, gülçin hatıhan resimleri, gülçin hatıhan nerelidir, gülçin hatıhan biyografi, gülçin hatıhan wikipedi, gülçin hatıhan foto galeri, gülçin hatıhan boyu kaç kilosu kaç, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizi oyuncuları kimler, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi 1. bölüm, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, dizi oyuncuları, kimler, poyraz karayel ümran karakteri, poyraz karayel ümran, poyraz karayel ümran kimdir, poyraz karayel başroldeki kız kimdir, poyraz karayel ümran karakteri gerçekte kim, poyraz karayel ümran gerçek adı, poyraz karayel ümran resimleri, poyraz karayel ümran kaç yaşında, poyraz karayel ümran boyu kilosu kaç,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com