Googlede Ara

RACON DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV RACON DİZİSİ KARAKTERLERİ


- Reklamlar -
RACON DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Televizyon kanallarının giderek artan ve her gün yeni bir dizi ekleme serüveni devam etmektedir. Başarılı dizilere imza atan ATV yeni bir dizisini daha tanıtarak, dizilerine bir yenisini daha eklemektedir. 

Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Racon dizisi TMC Film imzasını taşımaktadır. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı Racon dizisi başrollerinde, usta oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Güneşi Beklerken dizisinden tanıdığımız Hande Doğandemir rol almaktadır. 

Mehmet Aslantıuğ ile Hande Doğandemir'in baba kızı canlandıracakları racon dizisinde Tomris İncer, Barış Ardunç, Sarp Akkaya, Seçkin Özdemir, Sezin Akbaşoğulları gibi başarılı oyuncularda yer almaktadır. 2015 Ocak ayında yayınlaması planlanan dizi şimdiden merak uyandırmaya başladı. 

Racon dizisinde bir mafya babası olan Mehmet Aslantuğ, Kenan karakterini ve kızı rolünde olan Hande Doğandemir ise Yağmur karakterini canlandırmaktadır. 

Racon dizisinde Mehmet Aslantuğ, canlandırdığı Kenan karakteri ile kendi adaletini dağıtmaya çalışan bir kabadayı olarak ilerlerken, Kenan'ın kızı Yağmur ise babasının kabadayı olmasını istemez karşı çıkar. Ama ne kadar karşı çıksa da kendisini bir anda tüm olayların içerisinde bulur. 

Atv Racon Dizisi ile bilgilerin araştırılması ve dizinin merak edilmesi üzerine, Racon dizisi oyuncuları, racon dizisi konusu, racon dizisi ne zaman başlıyor ve karakter isimleri neler gibi bir çok soru sorulmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Racon dizisi hakkındaki bilgileri derledik. 

Racon Dizi Oyuncuları Kimler
Racon Dizisi Kenan - Mehmet Aslantuğ
Racon Dizisi Yağmur - Hande Doğandemir
Racon Dizisi Adnan - Seçkin Özdemir
Racon Dizisi Recep Güldağ - Sarp Akkaya
Racon Dizisi Sedef - Sezin Akbaşoğulları
Racon Dizisi Tomris İncer
Racon Dizisi Barış Arduç
Racon Dizisi Ekin Türkmen

(Oyuncular Belli Oldukça Güncellenecektir)




Racon Dizisinin Konusu

Atv'nin yeni Racon dizisinde Mehmet Aslantuğ; hakim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak. 
Yağmur (Mehmet Aslantuğ’un kızı) babasının kabadayı olmasına karşı çıkıyor ancak bir anda kendisini yeraltı dünyasında karar veren biri olarak buluyor. 

Artık oda ister istemez olayların ortasında olan ve yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak tanınan Yağmur karakterini ise Hande Doğandemir canlandıracak.

Dizi Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


racon, racon dizisi, racon dizi oyuncuları, racon dizisi konusu nedir, racon dizisinin konusu ve oyuncuları kimler, racon dizisinde kimler oynuyor, racon dizisi karakter isimleri, racon dizisinde kim kimdir, racon dizisi oyuncu kadrosu tam kadro, racon dizisi oyuncuları resimleri, racon dizisi ne zaman başlayacak, racon dizisi hangi kanalda, racon dizisi karakterleri belli oldu mu, hande doğandemirin yeni dizisi, hande doğandemir racon dizisi, yeni diziler, 2015 yılında başlayan diziler,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com