Googlede Ara

ROMAN HAVASI ÇAKIR (GÖKHAN ŞAHİN) KİMDİR - GÖKHAN ŞAHİN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -


ROMAN HAVASI ÇAKIR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Roman Havası dizisi daha ilk bölümünün yayınlandığı andan itibaren sevilerek izlenmeye devam etmektedir. Her hafta Perşembe akşamları Show TV de izleyici ile buluşan Roman Havası dizisi daha önceden severek izlediğimiz Cennet Mahallesi adlı dizi ile benzerdir. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Roman Havası dizisinde Oya Başar ve Petek Dinçöz gibi isimlerde yer almaktadır. 
Show Tv Roman Havası dizisinin başrollerinde Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. Daha bir çok oyuncunun yer aldığı roman havası dizisi izleyici karşısında olmaya devam etmektedir.

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sevilen dizi Roman Havası olumlu tepkiler almaya başladı. Cennet Mahallesi tarzında bir dizi olan Roman Havası dizisi şenşakrak mahallesinin günlük yaşantılarını ve mahalle ortamındaki aşkları, acıları, sevinçleri gibi bir çok şeyi izleyici ile buluşturacak. 

Roman Havası dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve adından söz ettiren isim ise Gökhan Şahin oldu. Roman Havası dizisinde Çakır karakterini canlandıran Gökhan Şahin hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

ROMAN HAVASI DİZİ OYUNCULARI>>>

Roman Havası Dizisi Çakır Karakteri Kimdir?

Gökhan Şahin Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Roman Havası dizisinde Çakır karakterini canlandıran Gökhan Şahin 14 Şubat 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. 20 yaşında olan genç ve başarılı oyuncu Gökhan Şahin genç yaşına rağmen sevilen oyuncular arasındadır. Lise eğitimini yarıda bırakarak oyuncu olmaya karar vermiştir.

12 yaşında oyuncu olma kararını Nicolas Cage’i izlerken aldığını anlatan Gökhan Şahin, ailesinin de kendisine hep destek olduğunu söylemektedir. Ailesinin Lise mi tiyatro mu? sorusu üzerine tiyatroyu seçtiğini ve lise eğitimini yarıda bıraktığını dile getiren başarılı oyuncu 12 yaşında Gösteri Sanatları Merkezi’nde tiyatro eğitimine başlamıştır. 


Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu’nda devam etmiş. Daha önce ağabeyinin çektiği filmlerde de oynayan Gökhan Şahin, Küçük Gelin dizisinde engelli Ali karakterini canlandırmış ve bu rolün kendini zorladığını belirten oyuncu saatlerce tekerlekli sandalyede oturmak çok zor diyerek belirtmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Gökhan Şahin şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Roman Havası dizisinde Çakır karakterini canlandırmaktadır.

Gökhan Şahin Rol Aldığı Diziler

2014 - Roman Havası (Çakır)
2013 - Küçük Gelin (Ali)

Gökhan Şahin Resimleri



roman havası dizisi, roman havası dizi oyuncuları, roman havası karakterleri, roman havası çakır, roman havası çakır kimdir, roman havası çakır kaç yaşında, roman havası çakırın gerçek adı ne, roman havası çakır karakteri, roman havası çakır boyu kilosu kaç, roman havası çakır hakkında bilgi, roman havası çakır resimleri, gökhan şahin, gökhan şahin, gökhan şahin kimdir, gökhan şahin kaç yaşında, gökhan şahin resimleri, gökhan şahin boyu kilosu, gökhan şahin biyografi, gökhan şahin resimleri, gökhan şahin nerelidir, gökhan şahin, roman havası çakır gökhan şahin, gökhan şahin wikipedia, gökhan şahin vikipedi

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com