Googlede Ara

ROMAN HAVASI TEOMAN (MESUT İZGİ) KİMDİR - MESUT İZGİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -


ROMAN HAVASI MEMUR TEOMAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Show Tv Roman Havası dizisinin başrollerinde Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor. Daha bir çok oyuncunun yer aldığı roman havası dizisi izleyici karşısında olmaya devam etmektedir.

Ekranların yeni dizisi olan Roman Havası dizisi izleyici ile buluşarak artık ekranlarda yerini aldı. Merakla beklenen dizinin 1. bölümü ile oldukça beğenilen Roman Havası dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyici karşısında oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Roman Havası dizisinde Oya Başar ve Petek Dinçöz gibi isimlerde yer almaktadır. 

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve sevilen dizi Roman Havası olumlu tepkiler almaya başladı. Cennet Mahallesi tarzında bir dizi olan Roman Havası dizisi şenşakrak mahallesinin günlük yaşantılarını ve mahalle ortamındaki aşkları, acıları, sevinçleri gibi bir çok şeyi izleyici ile buluşturacak. 

Roman Havası dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve adından söz ettiren isim ise Mesut İzgi oldu. Roman Havası dizisinde Teoman karakterini canlandıran Mesut İzgi hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

ROMAN HAVASI DİZİ OYUNCULARI>>>

Roman Havası Dizisi Memur Teoman Karakteri Kimdir?

Mesut İzgi Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Roman Havası dizisinde Memur Teoman karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Mesut İzgi 18 Mart 1985 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. 


Ortaokul yıllarında amatör olarak tiyatro çalışmaları yapmakta iken Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Şehir Tiyatrosunda kursiyer olarak tiyatroya başlamıştır. 2004 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Oyunculuk bölümünü kazanmıştır. 

Bazı sebeplerden dolayı eğitimine 2,5 yıl ara verip İstanbul şehrine geri gelmiştir. İstanbul'a geldiğinde Dizi, Tiyatro, Kisa film ve seslendirme projelerinde yer almıştır. Lisans Eğitimini tamamlamak için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine geri dönüp 2012 yılında mezun oldu.

Mesut İzgi Rol Aldığı Diziler 

2014 - Roman Havası
2008 - İpsiz Recep
2006 - Doktorlar

Mesut İzgi Resimleri



roman havası dizisi, roman havası dizi oyuncuları, roman havası karakterleri, roman havası teoman, roman havası teoman kimdir, roman havası memur teoman kaç yaşında, roman havası teomanın gerçek adı ne, roman havası teoman karakteri, roman havası kerem boyu kilosu kaç, roman havası teoman hakkında bilgi, roman havası teoman resimleri, mesut izgi, mesut izgi, mesut izgi kimdir, mesut izgi kaç yaşında, mesut izgi resimleri, mesut izgi boyu kilosu, mesut izgi biyografi, mesut izgi resimleri, mesut izgi nerelidir, mesut, roman havası memur teoman mesut izgi, mesut izgi wikipedia, mesut izgi vikipedi
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com