Googlede Ara

YAREN KARLOS DOKTOR ŞARKI SÖZLERİ - YAREN VE KARLOS 25. BÖLÜMDE SÖYLEDİKLERİ DOKTOR ŞARKISI ULAN İSTANBUL


- Reklamlar -
YAREN KARLOS DOKTOR ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her hafta yayınlanan yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Ulan İstanbul dizisi yeni bölümleri ile devam ediyor. Her hafta Pazartesi günleri ekranlara gelen sevilen dizi Ulan İstanbul yeni bölümü ile ekranlarda olacak. 8 Aralık Pazartesi günü Ulan İstanbul 25. bölüm izleyici ile buluşacakken dizinin sevilen iki karakteri olan Yaren ve Karlos hakkındaki sırlar ortaya çıkmaya başlıyor. 

Ulan İstanbul 25. bölümde yaşanacak olan olaylar şu şekilde olacak. Ulan İstanbul'un bu haftaki 25. bölümde yedi yıl öncesine gidilen görüntülerde Yaren ve Karlos'un bir pavyonda oldukları ve şarkı söyledikleri görülüyor. Dizinin sevilen karakterleri olan Yaren ve Karlos her hafta söyledikleri şarkılar ile adeta kendi tarzlarını yaratmaktadırlar. Daha önce Yaren ve Karlos'un söylediği Yanarım, Tarzımsın, Ben Hala Deliyim gibi şarkılar ile oldukça başarı yakalamış ve herkesin diline dolanır olmuştu. 

Ulan istanbul dizisinde yaren ve karlos bu haftaki 25. bölümde bir şarkı daha söylüyorlar ve yine oldukça başarılar. Ulan İstanbul dizisinin 25. bölümünde çalan şarkı, yaren ve karlosun söyledikleri şarkı diye aranmaya devam etmektedir. Yaren ve Karlos'un 25. bölümde Pazartesi günü söyledikleri şarkının ismi Doktor şarkısıdır. Boşuna benimle uğraşma doktor diye devam eden şarkıda yine yaren ve karlos kendilerine yakışan hareketler ve bakışmalar ile şarkıyı söylemektedirler. 

Sizlere bu yazımızda Ulan İstanbul dizisi 25. bölümde çalan şarkı, yaren ve karlos doktor şarkısı, yaren ve karlosun bu hafta söyledikleri şarkının ismi gibi merak edilen konular hakkında bilgiler vereceğiz. Yazımızın devamında Yaren ve Karlos Doktor şarkısı sözlerini bulabilirsiniz.

                                         

Ulan İstanbul 25. Bölümde Söylenen Şarkı

Yaren Karlos Doktor Şarkısı  ve Sözleri

Çaresiz derdimin sebebi belli
Dermanı yaramda arama doktor
Şifa bulmaz gönlüm senin elinden
Boşuna benimle uğraşma doktor

Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz
Verdiğin teselli beni avutmaz
Dermanı yardadır sende bulunmaz
Boşuna benimle uğraşma doktor
Dokunma, dokunma...
Benim Gönül Yarama
Dokunma Doktor...

Bedenimde değil kalbimde derdim
Tek alışkanlığım bir zalim sevdim
Sen çekil yanımdan sevdiğim gelsin
Boşuna zamanı harcama doktor


yaren karlos şarkıları dinle, yaren ve karlosun söylediği şarkı, ulan istanbul yaren ve karlos şarkıları, ulan istanbul dizi oyuncuları, yaren ve karlos doktor şarkısı, yaren karlos doktor şarkısı, karlos ve yaren şarkıları doktor, karlos ve yarenin söylediği tüm şarkılar, yaren ve karlos boşuna benimle uğraşma doktor şarkısı sözleri, yaren ve karlosun yeni bölümde söyledikleri şarkının ismi, yaren ve karlosun söylediği doktor şarkısı kimin, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, yaren ve karlos aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz şarkı sözleri, yaren karlos doktor şarkıları
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com