Googlede Ara

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN - 1 OCAK 2015 PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ - 31 ARALIKTA OKUL VAR MI


- Reklamlar -


YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN, 1 OCAK PERŞEMBE TATİL Mİ?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Koca bir yılı daha geride bırakarak 2014 yılı Aralık ayının son günlerini yaşadığımız şu günlerde yılbaşı heyecanı herkesi sarmış durumdadır. Yılın son günü olan 31 Aralık gecesi kutlamalar ile yeni karşılamak isteyenler sabırsızlıkla o günü beklemektedirler. 

Yılbaşını eğlenmek isteyenlerin ve sabırsızlıkla bekleyenlerin yanı sıra, yılbaşını farklı amaçlarla bekleyenlerin sayısı da oldukça fazladır. Bu kişiler tabi ki şüphesiz öğrencilerdir. 

Her önemli günü ve her kötü hava koşulları gibi bir çok şeyin altında tatil arayan öğrencilerin, son zamanlarda aklına takılan ve merak ettikleri konuların başında yılbaşı tatili gelmektedir.

Bu sene yılın son günü olan 31 Aralık Çarşamba gününe denk gelmektedir ve dolayısıyla 1 Ocak Perşembe günü olmaktadır. Hafta içine denk gelen yılbaşı öğrenciler ve çoğu kişi tarafından tatil olup olmadığı merak edilmektedir. 

Peki yılbaşı tatili kaç gün olacak ve 31 Aralık Çarşamba günü ile 1 Ocak Perşembe günü tatil midir. Sizlere bu yazımızda merak edilen bu konuların ve soruların cevaplarını paylaşacağız.

Yılbaşı Tatili Kaç Gün
31 Aralık ve 1 Ocak'ta Okullar Tatil mi?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2014 yılının ve Aralık ayının son günü olan 31 Aralık Çarşamba günü resmi tatil olmadığı için 31 Aralık Tatil değildir.

2015 yılının ilk günü olan 1 Ocak Perşembe günüdür. 1 Ocak resmi tatil sayıldığı için 1 Ocak 2015 Perşembe günü tatildir.


1 Ocak'ta Bankalar, Hastaneler Devlet Daireleri Açık mı?

1 Ocak resmi tatil olduğu için Devlet daireleri ve Bankalar açık değildir.


Konu Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

yılbaşı tatili ne zaman, yılbaşı tatili kaç gün, yılbaşında okullar tatil mi, yılbaşı tatili kaç gün olacak, 1 ocak perşembe tatil mi, 1 ocak 2015 perşembe okullar tatilmi, okullar 1 ocak perşembe tatil midir, 31 aralıkta okullar tatil mi, 2 ocakta cuma günü okullar var mı, 1 ocak perşembe günü okul var mı yok mu, okullar yılbaşında tatil olacak mı, 31 aralık ve 1 ocakta okul var mı, 31 aralık 1 ocak 2 ocak okullar tatil mi, 1 ocakta bankalar açık mı, 1 ocakta hastaneler açık mı, 1 ocak devlet daireleri açık mı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com