Googlede Ara

6-7 OCAKTA OKULLAR TATİL Mİ - YARIN OKUL VAR MI - KAR TATİLİ NE ZAMAN


- Reklamlar -


OKULLAR TATİL EDİLDİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hepimizin bildiği bir klişe laf olan yeni yıla nasıl girilirse bütün bir yıl öyle geçer lafını bilmeyenimiz yoktur. Bizlerde 2015 yılına soğuk hava ile girmiştik ve hala yeni yılın ilk günleri ise soğuk geçmektedir. 

Ocak ayının ilk günlerinde soğuyan hava ile ilgili yetkililer açıklamalara bulunmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde 2 gün aralıksız yağan karın ardından yetkililer asıl önümüzdeki günler için uyarılarda bulundular. 

4 Ocak 2015 Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayacağı belirtilen yoğun kar yağışı için büyük önlemler alınmaya devam ediyor. Yetkililerden yapılan açıklamalara göre son yılların en yoğun kar yağışı olacağı bekleniyor. 

4 Ocak Pazartesi akşam saatlerinde başlayan kar aralıksız olarak 3 veya 4 gün süreceği belirtiliyor. Bu belirtilen günlere herkesi tedbirli olmaları konusunda uyaran valilik bu kar yağışının beklenenin de üzerinde olacağını söylemektedir.

6 Ocak Salı Günü Okullar Tatil
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden yapılan yoğun kar yağışı ve olumsuzluklara karşı açıklamalar doğrultusunda en çok veliler tedirgin olmaktadırlar. Velilerin ve öğrencilerin merak ettikleri bu yağışında yani 6 - 7 ocakta okulların tatil olup olmayacağıdır. 


İstanbul Valiliğinden beklenen açıklama geldi ve İstanbulda yarın 6 Ocak Salı günü okullar bir gün tatil edildi.

İşte Kar yağoşı nedeni ile tatil olan diğer iller; Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul, Bingöl, Ordu, Tunceli, Bitlis, Uşak ve Kars'ın Sarıkamış ilçesinde eğitime ara verildi.


Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer veriliyor: 

"Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri 2014-2015 kış sezonu için aralarında Kar Kaplanının da olduğu 1028 araç ve iş makinesi, 4 bin 815 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm birimler ile ihtiyaç halinde hizmet veren şirketlerden araç ve personel desteği sağlanacak. 

AKOM Koordinasyonunda yürütülecek çalışmalara İtfaiye, 45 adet (Hızır güç) 6*6*6 Afet Müdahale ve Kurtarma Aracı ve 1.058 Personeli ile katılacak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı; Kadıköy, Taksim, Saraçhane, Yenikapı, Eminönü, Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Göztepe, Kartal Meydanlarında; 223 Personel ve 38 araç ile kış mücadele çalışmaları yapacak. Atık Yönetimi Müdürlüğü; 613 Durak, 207 Üst ve Alt Geçit, 7 Çöp Aktarma İstasyonu, işleme tesisleri, depo sahası yollarında 616 Personel ve 71 araç ile görev yapacak. Zeytinburnu Spor Salonunda, 470 vatandaş misafir ediliyor.


salı günü okul varmı, çarşamba tatil mi, çarşamba günü okullar tatil mi, 6 ocakta okullar tatil mi, kar tatili var mı, 6 ocak 7 ocak okullar açık mı, 6 ocak kar tatili oldu mu, yarın okul var mı, yarın okula gidecekmiyiz, 6 7 ocakta okullar tatil mi, 6 ocak kar tatili, okullar yarın tatilmi, okullar salı günü çarşamba günü tatil mi, okullar perşembe cuma tatil mi, okullar tatil edilmi, 6 ocak okul var mı yok mu, son dakika, sondakika haberler, sondakika okullar tatil edildi,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com