Googlede Ara

EZRA DİZİSİ BİTTİ Mİ, NEDEN BİTTİ - EZRA DİZİSİ YENİ BÖLÜMLER NEDEN YAYINLANMIYOR


- Reklamlar -


EZRA DİZİSİ BİTTİ Mİ, NEDEN BİTTİ?...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Dizi konusunda bir türlü dikiş tutturamayan Show Tv bir dizisini daha yayından kaldırdı. Dizi konusunda başarı gösteremeyen Show Tv Ezra isimli dizisini ani bir karar ile yayından kaldırdı.

Uzun zamandır büyük merakla beklenen ve tanıtımları bile oldukça fazla ilgi görmüşken Show Tv ani bir karar ile diziyi yayından kaldırma kararı alarak kaldırdı. Ezra dizisi izleyicilerinin anlam veremediği ve tepki gösterdiği kararı Show Tv dizinin 2 bölüm yayınlanmasının ardından almıştır.

Diziyi kaldırma konusunda aceleci davranan Show Tv izleyiciden olumsuz tepkiler almaya devam etmektedir.

Başrollerinde Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Serkan Şenalp gibi başarılı isimlerin yer aldığı ve yayınlanan 2 bölümde de oldukça sevilen Ezra dizisi nasıl oluyor da reyting kurbanı oluyor tartışılacak bir konu açıkçası. Ezra dizisi neden bitti gibi sorulan sorulara Show Tv tarafından açıklama gelmezken dizinin yapım şirketi olan Leo Medyadan şu şekilde açıklama yapılmıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Dizinin yapım şirketi olan Leo Medya "Ezra dizisi erken bir vedayla yayından kaldırılmıştır. Bize destek olan, sevgisini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz. Mutlu yıllar. Ezra dizisi fanlarına bizi bu kadar sevip sahiplendikleri için çok teşekkür ederiz ama bizim elimizde olan bir şey değil. Sevgiler" açıklamasıyla Ezra'nın yayından kalktığını duyurdu.

Ezra dizisini yayından kaldırmakla çok aceleci bir karar veren Show tv bu kararı reytinglere bağlasa da, kaldırılma kararını nasıl ve neden aldığı oldukça merak edilmektedir. Bir çok sitede Ezra dizisinin yayından kaldırılmasındaki nedenlerden birisi olarak Filistin den kaçan bir kızın hikayesinin anlatılması olduğu söylenmektedir. Peki bu dizi yayınlanırken bunlar bu konuları bilmiyorlar mıydı acaba diye de yorumlar yapılmaktadır.

Ezra Dizisi Bitmesi İle İlgili Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

ezra, ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları, ezra dizisi bitti mi, ezra neden bitti, ezra artık yok mu, ezra dizisi yeni bölüm ne zaman, ezra yayından mı kaldırıldı, ezra neden kaldırıldı, ezra dizisi neden bitti, ezra dizisi bittimi, show tv ezra dizisi bitti mi, ezra dizisini neden yayınlamıyorlar, ezra neden yayınlanmıyor, ezra dizisi ne zaman bitti niye bitti, ezra dizisinin bitiş nedeni nedir, 

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com