Googlede Ara

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - FUNDA ARAR HOŞGELDİN ALBÜMÜ


- Reklamlar -

funda arar, funda arar hoşgeldin, funda arar hoşgeldin albüm şarkıları, funda ararın hoşgeldin şarkısı, funda arar yeni albüm şarkıları, funda arar hoşgeldin şarkısı indir, funda arar yeni hoşgeldin albümü indir, albüm indir, yeni çıkan albümler,

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ŞARKISI... 

Müzik bölümümüzde yeni albümleri tanıtmaya ve paylaşmaya devam ediyoruz. Ünlü sanatçılardan 2015'in ilk günlerinde yeni albümler gelmeye devam ediyor. 

Yeni albüm çıkaran isimler arasında olan başarılı sanatçı Funda Arar yeni albümü Hoşgeldin ile hayranlarını sevindirdi. Uzun zamandır beklenen Hoşgeldin albümü ile Funda Arar beklenilene değen bir albüm ile beğeni toplamıştır. 

Funda Arar Hoşgeldin adlı yeni albümünde toplam 13 şarkı yer almaktadır. Bu albümde Funda Arar, Soner Sarıkabadayı, Ragga Oktay, Gökhan Tepe, Burcu Tatlıses ve Febyo Taşel gibi başarılı isimler ile çalışmıştır. 

Hoşgeldin ismini verdiği yeni albümünde Funda Arar, çıkış parçası olarak Hayatın Hesabı isimli şarkıyı seçerek ve bu şarkıya klipte çekmiştir. Funda Arar Hayatın Hesabı adlı şarkısının klibinde soma da yaşanan maden faciasının vurgusu yapılmıştır. 

Funda Arar yeni Hoşgeldin isimli albümündeki şarkılar arasında olan ve albüm ile aynı ismi taşıyan Hoşgeldin şarkısı sevilen şarkılar arasındadır. Yazımızın devamında Funda Arar Hoşgeldin şarkısının sözlerini bulabilirsiniz.

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ALBÜM ŞARKILAR>>>


Funda Arar Hoşgeldin Şarkı Sözleri

Ah hoş geldin sevdiğim
Çok zaman oldu beklediğim
Sormadan adını tadını
Açtım yüreğimi
Gel konuşma

Bilmeden önünü sonunu
Dinle yüreğini
Akla danışma
Gel konuşma

Yorgunsun azıcık otur
Yüzünden hüznü götür
Ben hallettim hesapları
Sen de bitir

Çok mutluyum gelişine
Adıma yar deyişine
Sen de bunun şerefine
Beni bitir

Söz-Müzik: Burcu Tatlıses, Febyo Taşel
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com