Googlede Ara

GÖKSEL GİTTİĞİNDE ŞARKI SÖZLERİ - GÖKSEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI GİTTİĞİNDE


- Reklamlar -

göksel, yeni albümü indir, göksel sen orda yoksun albüm şarkıları, göksel gittiğinde şarkı sözleri, göksel şarkı sözleri, gittiğinde şarkısının sözleri, göksel susmasan olmazmı şarkısının sözleri, anlatsan bir kere şarkı sözleri, göksel gittiğinde sözleri, gökselin yeni şarkısı gittiğinde, göksel gittiginde sarki sözleri

GÖKSEL GİTTİĞİNDE ŞARKI SÖZLERİ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pop müziğinin başarılı isimlerinden olan sevilen sanatçı Göksel, Sen Orda Yoksun isimli yeni albümünü dinleyicilerle buluşturdu. En son 2012 yılında çıkardığı Bende Bir Aşk Var isimli albümü ile uzun süre müzik listelerinde birinci sırada kalan Göksel başarısını sürdürmektedir.

Göksel Sen Orda Yoksun yeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Sevilen sanatçı Göksel'in müzik hayatında bu çıkardığı yeni albümü olan Sen Orda Yoksun 9. albümüdür. Bugüne kadar tarzı, müziği ve mütevaziliği ile sevilen Göksel yeni albümü ile oldukça sevilmiştir.

Başarılı sanatçı Göksel 2015 yeni albümü Sen Orda Yoksun ismini verdiği albümde toplamda 11 şarkı bulunmaktadır. Göksel yeni albümündeki şarkıların 10 tanesinin sözleri ve müziği kendisine aittir. Sen Orda Yoksun albümünün son parçası olan Denize Bıraksam adlı şarkının ise söz ve müziğini Mabel Matiz ile beraber yapmıştır.

Sevilen sanatçı Göksel'in yeni albümünde yer alan şarkılardan olan ve en çok sevilen şarkılardan bir tanesi de albümde ikinci sırada yer alan Gittiğinde isimli şarkıdır. Bizde bu yazımızda Gittiğinde şarkısının sözlerini sizler için derledik.

GÖKSEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI>>>

Göksel Gittiğinde Şarkı Sözleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bu Yol Çıkmaz Bu Yol 
Gönül Vazgeçmiyor 
Dur Diyor İçimde Bir Ses 
Peşinde Diğer Yarım

Susmasan Olmaz Mı Anlatsan Bir Kere 
Önümde Kilitli Kapılar Anahtarları Sende 
Gitmesen Olmaz Mı 
En Azından Bir Gece

İçimde Bir Kara Orman 

Yanıyor Gittiğinde 
Aah Gittiğinde, Gittiğinde 
Bulanık Sularında Takıldım Ağlarına 
Yüz Diyor İçimde Bir Ses 
songuncel.blogspot.com
Yetmiyor Kulaçlarım

Söz: Göksel
Müzik: Göksel
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com