Googlede Ara

ACİL SERVİS BERZAN (TAMER TIRAŞOĞLU) KİMDİR - TAMER TIRAŞOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
acil servis oyuncuları, acil servis dizisindeki oyuncuların isimleri, acil servisteki oyuncu kadrosu, acil servis dizisi karakterleri, acil servis dizisinde kim kimdir, acil servis oyuncu resimleri, tamer tıraşoğlu, tamer tıraşoğlu kimdir, tamer tıraşoğlu biyografi, tamer tıraşoğlu resimleri, tamer tıraşoğlu hayatı, tamer tıraşoğlu fotografları, acil servis berzan, acil servis berzan kimdir, acil servis dizisindeki berzan, berzan acil servis,

ACİL SERVİS BERZAN KARAKTERİ KİMDİR

Yurt dışında yayınlandığı dönemlerde en çok izlenen dizilerden biri olan ve reyting rekorları kıran ER isimli dizi şimdi Türkiye uyarlaması ile Türkiye de yayınlanacaktır. 

Show Tv ekranlarında başlayacak olan dizisinin ismi ise Acil Servis dizisidir. Acil Servis dizisi Show Tv'nin sevilen ve ilgi gören dizilerinden birisi olmaya aday bir dizi olarak izleyici ile buluştu. Daha önceki doktorlar dizine benzeyen ve anımsatan Acil Servis dizisi bir çok başarılı isimlerde oluşmaktadır.


Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Funda İlhan, Nur Erkul, Tamer Tıraşoğlu, Musab Ekici, Funda Şirinkal, Serkan Öztürk, Sinem Uçar, Elçin Aktaş, Caner Kurtaran, Gökhan Soylu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 


Acil Servis oyuncu kadrosu arasında olan ve aranan oyunculardan bir tanesi de başarılı oyuncu Taner Tıraşoğlu isimli oyuncudur. Tamer Tıraşoğlu Acil Servis dizisinde Berzan karakterini canlandırmaktadır. Oyuncu hakkında bir çok şeyin merak edilmesi üzerine tamer tıraşoğlu biyografi bilgilerini ve Acil Servis dizisi berzan kimdir sorusunun cevapları yazımızın devamındadır.


ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI>>>


Acil Servis Dizisindeki Berzan Karakteri Kimdir?


Tamer Tıraşoğlu Kimdir


Acil Servis dizisinde Berzan karakterini canlandıran Tamer Tıraşoğlu 4 Şubat 1983 yılında Almanya Berlin de doğmuştur. Aslen Ordu lu olan yakışıklı oyuncu Tamer Tıraşoğlu, 2005-2010 yılları arasında Schauspielstudio and Film Atelier Langhanke’de oyunculuk eğitimi almıştır.

Almanya’da çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Tıraşoğlu Türkiye de ilk kez Star Tv de yayınlanan Ağır Roman Yeni Dünya adlı dizide Salih karakterini canlandırarak rol almıştır. Türkiye’de daha önce herhangi bir projede yer almayan genç oyuncu, yurtdışında ise bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Tamer Tıraşoğlu şimdi ise Show Tv de yayınlanan Acil Servis adlı dizide Berzan karakterini canlandırmaktadır. Sevilen oyuncunun resimleri 
ve yer aldığı projeler aşağıdadır.

Rol Aldığı Diziler:
Urfaust (2010)
Look Back in Anger (2010)
Das Restpaar (2010)
Guantanamı – Kriegs und Liebesgedichte (2009)
A Midsummer Night’s Dream (2008)
Phaedra (2007)
Neighbors (2006)
Hochzeitsabend (2006)
The Shape of Things (2006)
Masque (2005)

Rol Aldığı Filmler:
Shahada, Yönetmen: Buraq Qurbani, 2009
Einverrücktes Wochenende, SYönetmen: Ulli Baumann, 2009
Notruf Hafenkante, Yönetmen: Ulli Baumann, 2008


Tamer Tıraşoğlu Resimleri

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com