Googlede Ara

SURVİVOR 12 NİSAN ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - ADA KONSEYİ 12 NİSAN


- Reklamlar -
12 nisan pazar survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, ada konseyinde kimin ismi çıktı, ada konseyi sonucu, survivor gönüllüler ada konseyi, ada konseyinde en çok kimin ismi çıktı, konseyde kimin ismi söylendi, 12 nisan ada konseyi sonucu, ada konseyi çıkan isim

12 NİSAN ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ ÇIKTI
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star bu hafta da yine eleme gecesi ile ekranlarda olacak. Bilindiği gibi her hafta ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynanan Pazar günleri dokunulmazlığı kaybeden taklım ada konseyine giderek bir yarışmacı ismi yazarak elenmesini istemektedirler.

12 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Merve Oflaz ve Berna ismi çıktı ve ilk aday oldular.

Ada konseyinde belirlenen isimin yanı sıra bir de Ünlüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise Merve Oflaz ve Berna'nın karşısına bir isim daha söyleyecek eleme bu iki isim arasında olacak. Elenmek üzere seçilen iki isim arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında gönüllülerden en çok sms alan kişiin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

12 Nisan Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı?

12 Nisan Ada Konseyinde Berna ve Merve Oflaz Adı Yazıldı
Survivor All Star 8. haftada yapılan SMS sonuçları 14 Nisan Salı akşamı açıklanacaktır. Oylama sonucunda bakalım kim haftanın birincisi olacak ve kimler kaçıncı sırada olacak Survivor All Star bu hafta ki SMS sonuçları salı günü burada olacaktır.

14 Nisan SMS Sıralaması

1- ***
2- ***
3- ***
4- ***
5- ***
6- ***
7- ***
8- ***
9- ***


Pazar akşamı Ünlüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Merve Oflaz ve Berna oldu. Ünlüler takımından elenmek üzere ilk aday Merve Oflaz ve Berna oldu. Salı akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi bir isim daha söyleyecek ve eleme bu iki kişi arasında olacaktır.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com