Googlede Ara

ÇILGIN DERSANE AYŞE (BERİL BUKET ORHAN) KİMDİR - BERİL BUKET ORHAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÇILGIN DERSANE AYŞE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sinema filmi olarak yayınlanan ve 3 film şeklinde izleyici ile buluşan Çılgın Dersane filmi sinemada en çok izlenen filmler arasında da yer almıştır. İzleyici tarafından büyük beğeni kazanan ve 3 ayrı film olarak vizyona gelen Çılgın Dershane şimdide dizi olarak ekranlarda olacak.

Yaz boyunca ekranlarda olması planlanan dizinin konusu kadar oyuncuları da oldukça dikkat çekmektedir. Çılgın Dersane Üniversitede dizisi oyuncuları arasında bulunan Beril Buket Orhan dizinin favori isimlerinden birisi olmaya başladı. Beril Buket Orhan  Çılgın Dersane dizisinde Ayşe karakterini canlandırmaktadır.

Sizlere bu yazımızda Çılgın Dersane dizisi Ayşe kim, Çılgın Dersane Ayşe karakteri kim, Çılgın Dersane dizisi ayşe kaç yaşında ve Beril Buket Orhan  kimdir, kaç yaşındadır boyu kilosu kaçtır gibi merak edilen soruların cevaplarını paylaşacağız.

ÇILGIN DERSANE DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Çılgın Dersane Üniversitede Dizisi Ayşe Kimdir

Çılgın Dersane dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Beril Buket Orhan 16 Eylül 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesinden mezun olan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk oyunculuk deneyimi 2006 'da Hayat Türküsü isimli diziyle başlamıştır. Sonrasında bir çok dizide rol alan güzel oyuncu Beril Buket Orhan, alev Alev dizisi ve Kahireli Palas dizisinde de rol aldıktan sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol alarak melek Kalfa karakterini canlandırmıştır. 1,70 boyunda ve 54 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Buket Beril Orhan şimdilerde ise Çılgın Dersane Üniversitede dizisinde Ayşe karakterini canlandırmaktadır. Çılgın dersane Ayşe karakteri olarak karşımıza çıkan Beril Buket Orhan, dizide zengin bir ev sahibi olan evde aşçı ve bahçıvan kızı olarak yaşam sürmektedir. Evde annesi aşçı rolünü üstlenirken babası bahçıvandır. Anne ve babasının işinden dolayı bu zengin evinde kalır.

Beril Buket Orhan Boyu    : 1,70
Beril Buket Orhan Kilosu  : 54
Beril Buket Orhan Twitter : twitter.com/buketorhn



Buket Orhan oynadığı diziler:

Hayat Türküsü (Zeynep),
Kırmızı Işık (Sevcan),
Nakş-ı Dil Sultan (Ayşe Dürüşehvar),
Alev Alev,
Kahireli Palas (Zeynep)
Çılgın Dersane Üniversitede (Ayşe)


Beril Buket Orhan Resimleri




çılgın dersane üniversitede, çılgın dersane oyuncuları kimler, çılgın dersane kadrosu, çılgın dersane oyuncu isimleri, çılgın dersane ayşe kim, çılgın dersane ayşe karekteri kimdir, çılgın dersane ayşe, çılgın dersane ayşe gerçekte kimdir, çılgın dersane ayşe kaç yaşında, çılgın dersane ayşe gerçekte kim, çılgın dersane dizisi, çılgın dersane ayşe resimleri, çılgın dersane ayşe seksi resimler, beril buket orhan kimdir, beril buket orhan kaç yaşında, beril buket orhan nereli, beril buket orhan boyu kilosu kaç, beril buket orhan yaşı, beril buket orhan facebook adresi, beril buket orhan twitter adresi, beril buket orhan resimleri, beril buket orhan foto galeri, beril buket orhan hakkında bilgi, beril buket orhan biyografi, beril buket orhan özel resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

  1. Beril Buket Orhan çok tatlı bir kız onunla tanışmak çok ama çok istiyorum umarım bir gün tanışırız onunla neden o kadar çok tanışmamın sebebi ise bana eski kız arkadaşımı hatırlatı o kadar çok birbirilerine benziyorlar yan yana koysak hangisi kız arkadaşım ayırt edemiyecegim

    YanıtlaSil
  2. Beril Buket Orhan çok tatlı bir kız onunla çok ama çok tanışmak istiyorum tanışmamın sebebi ise vefat eden kız arkadaşıma çok benziyor inşahla bir gün Beril Buket Orhan lan tanışırım ona sevgilerimi iletiyorum

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com