Googlede Ara

ULAN İSTANBUL ESRA (GÖZDE TÜRKPENÇE) KİMDİR - GÖZDE TÜRKPENÇE BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ULAN İSTANBUL DİZİSİ ESRA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Ulan İstanbul izleyiciler ile buluşarak oldukça beğenilmeye başlamıştır. Ulan İstanbul dizisinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım, Gözde Türkpençe, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı dizi İstanbul da bir suç örgütünün farklı hayatlardan bir araya gelerek birbirleri arasındaki dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan İstanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan ve Esra karakterini canlandıran Gözde Türkpençe dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve merak edilen isimler arasında yer almaktadır.

Sizlere bu yazımızda songuncel.blogspot.com olarak Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan Esra karakteri Gözde Türkpençe kimdir, Gözde Türkpençe kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır, Gözde Türkpençe biyografisini paylaşacağız.

ULAN İSTANBUL DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Gözde Türkpençe Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisinde Esra karakterini canlandıran güzel oyuncu 28 Ekim 1984 de İstanbul da dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği dans olan Gözde Türkpençe altı yaşından itibaren klasik bale eğitimi almıştır. Lise eğitimini özel Fransız Lisesinde tamamlamıştır. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi konservaturında modern dans bölümünü bitirerek mezun olmuştur.
Güzel oyuncu üniversite eğitimini bitirdikten sonra İngiltere ye giderek Royal Acedemy Of Dancing başarı bursu almıştır.

Gözde Türkpençe eğitim hayatını tamamladıktan sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde birçok başarılı resitale imza attı. Yıldızların Altında ve Gülriz Sururi’nin imzasını taşıyan Ayşe Opereti’nde görev aldı. Aynı zamanda koreografisini yaptığı Yalın’ın Keşke klibinde ve Gökhan Türkmen Rüya isimli şarkısının klibinde de rol almıştır. Çeşitli reklamlarda rol alan Gözde Türkpençe, halen Dans Akademik’te koreograflığa ve eğitmenliğe devam ediyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ahu Türkpençe'nin kardeşi olan başarılı oyuncu Gözde Türkpençe bir çok reklam filmlerinde de rol almıştır. Güzel oyuncu şimdilerde Kanal D ekranlarında başlayan Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun'un yardımcısı Esra karakterini canlandırmaktadır.

Gözde Türkpençe Boyu  : 1,74
Gözde Türkpençe Kilo    : 62
Gözde Türkpençe Twitter Adresi    : twitter.com/GozdeTurkpence
Gözde Türkpençe Facebbok Adresi : facebook.com/pages/Gözde-Türkpençe


Gözde Türkpençe Rol Aldığı Dizi ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel Çirkin - 2013
Küçük Hesaplar - 2012
Canan - 2011
Türkan - 2010
Proje 13 - 2008
Şöhret Okulu - 2006



Gözde Türkpençe Resimleri








gözde türkpençe kimdir, gözde türkpençe biyografi, gözde türkpençe hayatı, gözde türkpençe kaç yaşında, gözde türkpençe resimleri, gözde türkpençe foto galeri, gözde türkpençe kim, gözde türkpençe ulan istanbul dizisi, gözde türkpençe hangi dizilerde oynadı, gözde türkpençe oynadığı diziler, gözde türkpençe hakkında merak edilenler, ulan istanbul esra kimdir, ulan istanbul esra karakteri kim, ulan istanbul dizisi esra gerçek ismi, esra ulan istanbul, esra ulan istanbul dizisi oyuncusu, ulan istanbul dizisi kim kimdir, ulan istanbul karakter isimleri bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com