Googlede Ara

BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ - BURÇ TARİHLERİ DEĞİŞTİ Mİ - DÜNYA BATIYA KAYDI


- Reklamlar -
BURÇLARIN TARİHLERİ DEĞİŞTİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Astoloji ve burçlar hemen hemen hepimizin hayatında büyük öneme sahiptir. Özellikle kadınların yakından takip ettikleri burçlar ve burçların özellikleri oldukça büyük yere sahiptir. Gün gün, hafta hafta, hatta aylık olarak yapılan burç yorumları ile nasıl davranacağını ayarlayanlar bile vardır. Yıllardır doğum tarihimize göre belirlenen burcumuzun tarihleri artık değişti ve astroloji sil baştan değişti.

Yıllardır bilinen ve benimsenen tüm burçların tarihleri dünyanın dönme ekseni hareketi nedeniyle 30 derece batıya kayarak önemli ölçüde değişiklikler yaratmıştır.
Ankara Üniversitesi’nde görevli gökbilimciler, dünyanın dönme ekseni hareketi nedeniyle 30 derece batıya kaydığını belirterek, burç tarihlerinin değiştiğini kaydetti.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Gökbilimcileri, güneşin günümüzde bir yıl boyunca hizasında bulunduğu burçlar ve burçlara geldiği tarih aralıklarını hesapladı.
Gökbilimciler, “Dünya, dönme ekseni hareketi nedeniyle 30 derece batıya kaydı. Dolayısıyla günümüzde burçlar, artık eski tarihlerine karşılık gelmediğini kaydetti.
Güneş ve ayın çekim etkileri sebebiyle dünyanın dönme ekseninin topaç hareketine benzer bir hareket yaptığını dile getiren gökbilimciler, “Hareket sebebiyle güneşin kendi yörüngesinde yol alırken gözlenen konumu her yıl bir miktar değişmekte. Bu değişimler 70 yılda yaklaşık 1 derece kadar olmaktadır.”

YILAN BURCU NEDİR ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ>>>


İşte Burçların Yeni Tarihleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yay       - 18 Aralık-19 Ocak (33 gün)
Oğlak   - 20 Ocak-15 Şubat (27 gün)
Kova    - 16 Şubat-12 Mart (25 gün)
Balık    - 13 Mart-18 Nisan (37 gün)
Koç      - 19 Nisan- 13 Mayıs (25 gün)
Boğa    - 14 Mayıs-21 Haziran (39 gün)
İkizler  - 22 Haziran-20 Temmuz (29 gün)
Yengeç - 21 Temmuz-10 Ağustos (21 gün)
Aslan    - 11 Ağustos-16 Eylül (37 gün)
Başak   - 17 Eylül-30 Ekim (44 gün)
Terazi   - 31 Ekim-23 Kasım (24 gün)
Akrep   - 24 Kasım-29 Kasım (6 gün)
Yılan     - 30 Kasım-17 Aralık (18 gün)


Bu güne kadar 12 burç olarak bilinen burçlara bir yeni burçta eklenerek toplam 13 burç oldu. Yeni eklenen burcun adı ise Yılancı Burcu oldu. Tüm burçların günleri değişirken en uzun güne sahip olan Başak burcu 44 gün oldu, En kısa güne sahip olan burç ise 6 gün olan Akrep burcudur. Yeni eklenen Yılancı burcu 30 Kasım ile 17 Aralık arasını kapsamaktadır. bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.



burçların tarihleri, hangi burç hangi tarihe kaydı, 22 kasım hangi burca denk geliyor, dünya batıya kaydı, dünya 30 derece batıya mı kaydı, burçların yeni tarihleri, burçların sayısı ve tarihleri, yeni eklenen burç ismi nedir, burçlar ve tarihleri nedir, hangi burç hangi tarihe geldi, 17 aralık hangi burç oldu, 5 ağustos hangi burca geliyor, 8 mart hangi burca giriyor, oğlak burcunun tarihleri ne oldu, balık burcunun tarihleri ne oldu, akrep burcunun tarihleri, ikizler burcunun tarihleri, agustos ayı hangi burcun oldu, eylül ayı hangi burç oldu,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com