Googlede Ara

ÇILGIN DERSANE ŞEBNEM (ZEYNEP AKTUĞ) KİMDİR - ZEYNEP AKTUĞ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÇILGIN DERSANE ŞEBNEM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sinema filmi olarak yayınlanan ve 3 film şeklinde izleyici ile buluşan Çılgın Dersane filmi sinemada en çok izlenen filmler arasında da yer almıştır. İzleyici tarafından büyük beğeni kazanan ve 3 ayrı film olarak vizyona gelen Çılgın Dershane şimdide dizi olarak ekranlarda olacak.

Yaz boyunca ekranlarda olması planlanan dizinin konusu kadar oyuncuları da oldukça dikkat çekmektedir. Çılgın Dersane Üniversitede dizisi oyuncuları arasında bulunan Zeynep Aktuğ dizinin favori isimlerinden birisi olmaya başladı. Zeynep Aktuğ Çılgın Dersane dizisinde Şebnem karakterini canlandırmaktadır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sizlere bu yazımızda Çılgın Dersane dizisi Şebnem kim, Çılgın Dersane Şebnem karakteri kim, Çılgın Dersane dizisi Şebnem kaç yaşında ve Zeynep Aktuğ kimdir, kaç yaşındadır boyu kilosu kaçtır, resimleri ve Zeynep Aktuğ biyografi gibi merak edilen soruların cevaplarını paylaşacağız.

ÇILGIN DERSANE DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Çılgın Dersane Üniversitede Dizisi Şebnem Kimdir

Zeynep Aktuğ Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Çılgın Dersane Üniversitede dizisinde Şebnem karakterini canlandıran Zeynep Aktuğ 1 Ocak 1985 yılında İstanbul’da doğmuş, sinema, reklam ve dizi oyuncusudur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul'da okumuştur. Üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirerek tamamlamıştır.  


Çılgın dersane dizisinde güzelliği ile dikkat çeken ve beğenilen isim olan Zeynep Aktuğ oyunculuk kariyerine 2004 yılında İstanbul Şahidimdir adlı dizide Selvi karakterini canlandırarark adım atmıştır.


Güzel oyuncu Zeynep Aktuğ usta oyuncu Recep Aktuğ'un kızıdır. Çılgın Dersane dizisinde Fuat Hoca karakterini canlandıran Recep Aktuğ dizide Zeynep'in hocası gerçek hayatta ise babasıdır. Baba kız aynı dizide oynayan Zeynep Aktuğ bir yıl klasik bale eğitimi de almıştır. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güzel ve başarılı oyuncu Zeynep Aktuğ birçok dizide, sinema filminde ve reklamlarda oynamıştır. En son Atv’de yayınlanan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena adlı bir bilim kurgu dizisinde Ceren Soylu adlı bir İngilizce öğretmenini oynamıştır. Zeynep Aktuğ, Cem Tatlıtuğ Agency ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 


Zeynep Aktuğ Yaşı          : 29

Zeynep Aktuğ Boyu         : 1,76
Zeynep Aktuğ Kilosu       : 55
Zeynep Aktuğ Twitter hesabı       : https://twitter.com/zeynepaktug
Zeynep Aktuğ Facebook Hesabı : https://tr-tr.facebook.com/pages/Zeynep-Aktug




Zeynep Aktuğ Rol Aldığı Dizi ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2014 Çılgın Dersane 3 Üniversitede - Şebnem 
2007 Ayrılık - Tuğçe 
2006 Selena - Ceren Soylu 
2005 Aşk Her Yaşta - Esra 
2004 Çınaraltı - Sırım 
2004 İstanbul Şahidimdir - Selvi


Zeynep Aktuğ Resimleri





çılgın dersane üniversitede, çılgın dersane oyuncuları kimler, çılgın dersane kadrosu, çılgın dersane oyuncu isimleri, çılgın dersane şebnem kim, çılgın dersane şebnem karekteri kimdir, çılgın dersane şebnem, çılgın dersane şebnem gerçekte kimdir, çılgın dersane şebnem kaç yaşında, çılgın dersane şebnem gerçekte kim, çılgın dersane dizisi, çılgın dersane şebnem resimleri, çılgın dersane şebnem seksi resimler, zeynep aktuğ kimdir, zeynep aktuğ kaç yaşında, zeynep aktuğ nereli, zeynep aktuğ boyu kilosu kaç, zeynep aktuğ yaşı, zeynep aktuğ facebook adresi, zeynep aktuğ twitter adresi, zeynep aktuğ  resimleri, zeynep aktuğ foto galeri, zeynep aktuğ hakkında bilgi, zeynep aktuğ biyografi, zeynep aktuğ özel resimleri, çılgın dersane kızların resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com