Googlede Ara

GÜLLERİN SAVAŞI MESUDE (MELTEM PAMİRTAN) KİMDİR - MELTEM PAMİRTAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ


- Reklamlar -
GÜLLERİN SAVAŞI MESUDE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D yeni dizilerini ve programlarını izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Kanal D nin yeni dizisi olan Güllerin Savaşı dizisi şimdiden merak edilip araştırılmaya başlandı.

Kanal D Güllerin Savaşı dizisi daha önceden Aşkta ve Savaşta ismi ile çıkacağı duyurulmuştu, fakat dizinin adı Güllerin Savaşı olarak değiştirildi. Yeni başlayacak olan Güllerin Savaşı dizisinin başrolünde Bir Aşk Hikayesi dizisinde Ceylan karakterini canlandıran güzel oyuncu Damla Sönmez yer alıyor.

Güllerin Savaşı dizisinin diğer oyuncularının arasında ise Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Feyza Civelek gibi isimler bulunuyor. Güllerin Savaşı dizisinin konusu genel olarak Damla Sönmez'in canlandırdığı Gülru karakterinin, babasının çalıştığı köşkte hayran duyduğu ve imrendiği Gülfem gibi olmak istemesini ve yaşanan olayları konu alacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı dizisinin oyuncularını ve dizinin konusunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde Güllerin Savaşı dizisi oyuncularının biyografilerini burada bulabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda Güllerin Savaşı dizisinde Mesude karakterini canlandıran Meltem Pamirtan kimdir, Meltem Pamirtan kaç yaşında boyu kilosu kaç, Güllerin Savaşı Mesude kimdir kaç yaşındadır gibi soruların cevaplarını paylaşacağız.

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Güllerin Savaşı Dizisi Mesude Karakteri Kimdir

Meltem Pamirtan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı dizisinde Mesude karakterini canlandıran Meltem Pamirtan 18 Nisan 1977 yılında Ankara da dünyaya gelmiştir. 37 yaşında olan güzel oyuncu Meltem Pamirtan Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 

Meltem Pamirtan ilk olarak 1982 yılında türk sinemasında Adile Teyze adlı filmde rol almıştır. Adile Teyze filminde çocuk yaşta yer alan Meltem Pamirtan bu filme Türk sinemasının ünlü isimlerinden olan Adlie Naşit ve Şener Şen gibi ustalarla birlikte oynamıştır. 2005 yılında Zeytin Dalı dizisinde rol aldı.  

Bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu Meltem Pamirtan 1,68 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır. Meltem Pamirtan en son 2009 yılında başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı Aşk ve Ceza isimli dizide Endam karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu şimdi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Güllerin Savaşı dizisinde Mesude karakteri ile izleyici karşısındadır. 


Meltem Pamirtan Rol Aldığı Dizi ve Filmler Neler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Güllerin Savaşı (Mesude) 2014
Aşk ve Ceza, 2009
Prenses Perfinya, 2008
Parmaklıklar Ardında, 2007
Küçük Adımlar, 2007
Zeytin Dalı, 2005
Hayat Türküsü, 2006
Adile Teyze, 1982


Meltem Pamirtan Resimleri 



güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler, güllerin savaşı dizi oyuncu kadrosu, güllerin savaşı dizisinde kim kimdir, güllerin savaşı dizisi mesude kim, güllerin savaşı dizisi mesude karakterini canlandıran kim, güllerin savaşı dizisi mesudemesude güllerin savaşı dizisi, güllerin savaşı dizisi mesude fotoğrafları, güllerin savaşı mesude resimleri, mesude foto galeri güllerin savaşı, meltem pamirtan kimdir, meltem pamirtan kaç yaşında, meltem pamirtan biyografi, meltem pamirtan wikipedi, meltem pamirtan hakkında bilgi, meltem pamirtan boyu kaç kilosu kaç, meltem pamirtan hangi dizilerde oynadı, meltem pamirtan nereli, meltem pamirtan foroğrafları, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com