Googlede Ara

HADİSE 2014 TAVSİYE ALBÜMÜ VE ŞARKILARI DİNLE - HADİSENİN YENİ ALBÜMÜ TAVSİYE 2014


- Reklamlar -
HADİSE YENİ ALBÜMÜ TAVSİYE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Pop müziğin başarılı isimlerinden olan Hadise yeni albümü ile hayranlarını sevindirdi. Hadise bu güne kadar söylediği tüm şarkılar ile dillere dolanmasının yanı sıra güzelliği ile de büyülemektedir. Uzun zamandır albüm çıkarmayan Hadise, son zamanlarda O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yapmaktaydı. Nihayet yeni albümünü tamamlayan güzel şarkıcı Hadise Tavsiye isimli yeni albümünü sevenlerinin beğenisine sundu.

Hadise'nin yeni albümü olan, Tavsiye ismini verdiği albümde 9 yeni şarkı ve 2 remix ile beraber toplamda 11 şarkı bulunuyor. Hadisenin yeni albümü, kardeşi Hülya Açıkgöz prodüktörlüğünde ve Pasaj müzik etiketi ile çıkmıştır. 4 Ağustos'ta müzik marketlerde yerini alacak olan hadisenin tavsiye isimli albümünün çıkış parçası olarak da, Nerdesin Aşkım isimli şarkı seçilmiştir. Hadise Nerdesin Aşkım Burdayım Aşkım isimli şarkısına bir de klip çekerek video kanallarında da yerini almıştır. Hadisenin yeni şarkısı olan Nerdesin Aşkım şarkısının söz ve müziği Alper Narman ve Onur Özdemir'e, aranjesi ise İskender Paydaş'a aittir.

Sizlere bu yazımızda sevilen güzel sanatçı Hadise'nin yeni çıkardığı Tavsiye albümündeki şarkıların isimlerini paylaşacağız.


Hadise Tavsiye Albümünde Yer Alan Şarkıların İsimleri

Hadise Yeni Albümündeki Şarkılar
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01. Hadise - Yaz Günü (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
02. Hadise - Nerdesin Aşkım (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
03. Hadise - Prenses (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
04. Hadise - Bu Aralar (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
05. Hadise - Tokat (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
06. Hadise - İstisna (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
07. Hadise - Çok Yaşa (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
08. Hadise - Tavsiye (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
09. Hadise - Yolumun Işığı (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
10.  Hadise - Tavsiye (Street Fabulous Remix)
11.   Hadise - Yaz Günü (Street Fabulous Remix)



Sevilen sanatçı Hadise'nin Tavsiye ismini verdiği albümünün tüm şarkılarının sözlerini ve kliplerini ilerleyen günlerde bu sayfada bulabilirsiniz.

Hadise yeni albümü Tavsiye ile beraber birde hayranları için “Bu albümde size tavsiyelerle dolu şarkılar seçtim. Kendi mutluluğunuz için savaşın, gezin, gülün, kendinizi keşfedin, kendinizi sınırlandırmadan hayatın tadını çıkarın. Trene bakanlardan olma, yaşa!” diyerek mesajda vermiştir. 




hadise yeni albümü, hadisenin yeni şarkısı dinle, hadise yeni 2014 albümü, hadise tavsiye albümü, hadisenin yeni albümündeki şarkılar, hadise 2014 albümü, hadisenin yeni albümünün ismi, hadise albümü dinle, hadise yeni albümü dinle, 2014 hadise yeni albüm tavsiye, hadisenin albümü ne zaman çıkıyor, hadise foto galeri, hadise frikikleri, hadise seksi resimleri, hadise yeni albümü dinle, hadise nerdesin aşkım albümü indir dinle, hadise tavsiye albümü indir dinle, hadise tavsiye albümünde kaç şarkı var, hadisenin yeni albüm şarkıları dinle, hadise nerdesin aşkım mp3, yeni çıkan albümler, yeni şarkılar, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com