Googlede Ara

RUHUMUN AYNASI DENİZ (MİHRACE YEKENKÜLÜĞ) KİMDİR - MİHRACE YEKENKÜLÜĞ KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
RUHUMUN AYNASI DENİZ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Ruhumun Aynası dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Ruhumun Aynası Dizisi genel konusu; Başarılı psikiyatrist Elçin, 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla, tüm hayatına "sil baştan" dediği bir noktaya geliyor. Uzun zamandır beraber çalıştığı güçlü, dayanıklı, neşeli, doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare'nin yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatına ilk adımlarını atıyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ruhumun Aynası dizi oyuncuları arasında olan Mihrace Yekenkülüğ hakkında bilgileri sizler için derledik. Ruhumun Aynası dizisi Deniz karakterini canlandıran Mihrace Yekenkülüğ kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Mihrace Yekenkülüğ biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

RUHUMUN AYNASI DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Ruhumun Aynası Dizisi Deniz Karakteri Kimdir


Mihrace Yekenkülüğ Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ruhumun Aynası dizisinde Deniz karakterini canlandıran Mihrace Yekenkülüğ 18 Ekim 1977 yılında İstanbul da doğmuştur. 1997'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1997'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro İstanbul bünyesinde sahneye konulan Acaba Hangisi? adlı oyun, sahnedeki ilk profesyonel deneyimidir. Tiyatro İstanbul bünyesinde sahneye konulan Acaba Hangisi? adlı oyun, sahnedeki ilk profesyonel deneyimidir. 1998 yılında 'Ruhsar' dizisinde 'Firdevs' karakterini canlandıran Mihrace Yekenkülüğ annesinin ölümünden sonra oyunculuğa 14 yıl ara verdi...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şuan 40 yaşında olan oyuncu Mihrace Yekenkülüğ aradan geçen 10 yıl boyunca sadece tiyatro sahnesinde oynadı. İki yıl önce geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka bir görüntüye sahip olan Mihrace Yekenkülüğ'e teklif yağdı...
Toparlanma sürecinde sadece tiyatro sahnelerinde rol alan Mihrace Yekenkülüğ iki yıl önce göğüs ve burun estetiği oldu ve yağlarını aldırdı. Mihrace Yekenkülüğ, geçirdiği operasyonlar sonrası bambaşka bir görüntüye sahip oldu...

Yeni görüntüsünden sonra menajeri aracılığıyla yapım şirketlerine oyunculuğa döndüğünü duyuran Mihrace Yekenkülüğ'e rol teklifleri yağdı. Çok sayıda dizi teklifi alan oyuncu Mihrace Yekenkülüğ kadrosunda Tuba Ünsal, Ayşen Gruda ve Murat Akkoyunlu’nun da rol aldığı 'Ruhumun Aynası' adlı diziyi kabul etti.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ruhumun Aynası adlı dizide Mihrace Yekenkülüğ, 'Deniz' rolünü oynamaktadır. Mihrace Yekenkülüğ, "Annemim vefatı sonrası toparlanma süreci yaşadım...
Bu zaman içinde sadece tiyatro sahnesinde rol aldım. Geçirdiğim estetik operasyonlardan sonra dizilere tekrar dönme kararı aldım. Şu an mutluyum" diyerek hayranlarını sevince boğdu.




Mihrace Yekenkülüğ'ün oynadığı diziler 

2014 Ruhumun aynası 
2004 Yusuf Yüzlü (Mihrace) 
2003 Evli ve Çocuklu (Rana Mana) 
2002 Kurşun asker 
2001 Tatlı hayat (Defne) 
2001 Bizim otel 
1997 Sıdıka (Ezgisu) 
1997 Ruhsar (Firdevs) 
1997 Nihavend Muzize (Ayten)
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


Mihrace Yekenkülüğ Resimleri







ruhumun aynası deniz, ruhumun aynası dizisi deniz kim, ruhumun aynası dizisi deniz resimleri, ruhumun aynası dizisi deniz karakteri kim, ruhumun aynası dizisi oyuncuları kimler, ruhumun aynası deniz gerçekte kim, ruhumun aynası dizisi denizin gerçek ismi, ruhumun aynası dizisi konusu nedir, mihrace yekenkülüğ kim, mihrace yekenkülüğ kimdir, mihrace yekenkülüğ resimleri, mihrace yekenkülüğ biyografi, mihrace yekenkülüğmihrace yekenkülüğ ruhumun aynası, mihrace yekenkülüğ kaç yaşında, mihrace yekenkülüğ foto galeri, mihrace yekenkülüğ hangi dizilerde oynadı, mihrace yekenkülüğ hakkında bilgi, mihrace yekenkülüğ wikipedi, ruhumun aynası dizisi karakter isimleri, ruhumun aynası deniz bilgi, mihrace yekenkülüğ twitter facebook adresi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com