Googlede Ara

RUHUMUN AYNASI GÜLPARE (FİLİZ AHMET) KİMDİR - FİLİZ AHMET KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
RUHUMUN AYNASI GÜLPARE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.-, ,
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Ruhumun Aynası dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Ruhumun Aynası Dizisi genel konusu; Başarılı psikiyatrist Elçin, 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla, tüm hayatına "sil baştan" dediği bir noktaya geliyor. Uzun zamandır beraber çalıştığı güçlü, dayanıklı, neşeli, doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare'nin yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatına ilk adımlarını atıyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ruhumun Aynası dizi oyuncuları arasında olan Filiz Ahmet hakkında bilgileri sizler için derledik. Ruhumun Aynası dizisi Gülpare karakterini canlandıran Filiz Ahmet kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Filiz Ahmet biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

RUHUMUN AYNASI DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Ruhumun Aynası Dizisi Gülpare Karakteri Kimdir


Filiz Ahmet Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ruhumun Aynası dizisinde Gülpare karakterini canlandıran Filiz Ahmet, 15 Nisan 1981 tarihinde Yugoslavya, Üsküp‘de doğmuştur. Türk asıllıdır. Lisede tıp eğitimi aldı. 2003 yılında Yugoslavya, Üsküp’de Güzel Sanatlar Akademisi tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Üsküp Türk Tiyatrosu’nda görev aldı. Dedesi de Makedon tiyatro oyuncusu ve Makedon-Türk Tiyatrosu’nun kurucularından olan Lütfü Seyfullah'ın torunudur. annesi, bir suflör olarak çalıştı. Filiz Ahmet ve ailesi çocukluk zamanlarında 1993–1996 yılları arasında yaşanan Bosna Savaşı sırasında savaş döneminde İsveç‘e gittiler 15 yaşında iken geri döndüler.

Filiz Ahmet, 2007-2009 yılları arasında başrollerde Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez, Tolgahan Sayışman, Berrak Tüzünataç‘ın olduğu “Elveda Rumeli” adlı dizide Zarife karakterini canlandırdı. Fnavutça, İsveççe, İngilizce, Sırpça ve biraz da Bulgarca bilmektedir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2011 yılında Bosh reklam filminde oynadı. Filiz Ahmet, 2011 yılından beri Nigar Kalfa rolü ile “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre gibi oyuncularla birlikte oynadı. Filiz Ahmet, 2014 yılının ocak ayında vizyona giren ‘Kadın İşi-Banka Soygunu‘ sinema filminde; Meltem Cumbul, Özge Ulusoy, ve Esra Dermancıoğlu ile başrolleri paylaştı.

Filiz Ahmet dizi ve film projelerinin yanı sıra kurucuları arasında dedesininde olduğu “Milli Kurum Üsküp Türk Tiyatrosu” nda görev almaya devam etmektedir. 



Filiz Ahmet'in Aldığı Ödüller

Voydan Çernodrinski Ödülü, 2003
Kutluk Veli Medya Ödülü, 2005
Voydan Çernodrinski Ödülü, 2007
Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülü, 2014


Filiz Ahmet'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- 2014 Ruhumun Aynası (Gülpare)
- 2014 Kadın İşi Banka Soygunu
- 2011 Muhteşem Yüzyıl (Nigar Kalfa)
- 2009 Balkan Düğünü
- 2008 Gazel Kısa Film
- 2008 Aşk Tutulması
- 2008 Başka Semsitin Çocıkları
- 2007 Elveda Rumeli



Filiz Ahmet Resimleri





ruhumun aynası gülpare, ruhumun aynası dizisi gülpare kim, ruhumun aynası dizisi gülpare resimleri, ruhumun aynası dizisi gülpare karakteri kim, ruhumun aynası dizisi oyuncuları kimler, ruhumun aynası gülpare gerçekte kim, ruhumun aynası dizisi gülparenin gerçek ismi, ruhumun aynası dizisi konusu nedir, filiz ahmet kim, filiz ahmet kimdir, filiz ahmet resimleri, filiz ahmet biyografi, filiz ahmetfiliz ahmet ruhumun aynası, filiz ahmet kaç yaşında, filiz ahmet foto galeri, filiz ahmet hangi dizilerde oynadı, filiz ahmet hakkında bilgi, filiz ahmet wikipedi, ruhumun aynası dizisi karakter isimleri, ruhumun aynası gülpare bilgi, filiz ahmet twitter facebook adresi, nigar kalfa, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Ben Gulpareye bayiliyorum.Coktatli yaaaa.O,cok iyi bir oyuncu.Basarilar dilerim.Opuyorum.....

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com