Googlede Ara

ULAN İSTANBUL MAŞUKA (DEMET GÜL) KİMDİR - DEMET GÜL BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ULAN İSTANBUL DİZİSİ MAŞUKA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Ulan İstanbul izleyiciler ile buluşarak oldukça beğenilmeye başlamıştır. Ulan İstanbul dizisinin başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım, Gözde Türkpençe, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı dizi İstanbul da bir suç örgütünün farklı hayatlardan bir araya gelerek birbirleri arasındaki dostluk ve kendilerine has soygun yapma tekniklerini anlatacak olan Ulan İstanbul dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekmektedir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan ve Maşuka karakterini canlandıran Demet Gül dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve merak edilen isimler arasında yer almaktadır.

Sizlere bu yazımızda songuncel.blogspot.com olarak Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan Maşuka karakteri Demet Gül kimdir, Demet Gül kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır, Demet Gül biyografisini paylaşacağız.

ULAN İSTANBUL DİZİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Demet Gül Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ulan İstanbul dizisinde Maşuka karakterini canlandıran Demet Gül Almanya doğumludur. Güzel oyuncu Demet Gül, Otto Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezunudur, Demet Gül dizide Şehriban’ın (Zeynep Kankonde) Almanya’da yaşayan ve evlenmek için Türkiye’ye gelen deli dolu yeğeni “Maşuka” karakterini canlandıracak.

Ulan İstanbul dizisi Maşuka, 35 yaşında bekar, Maşuka evlilik programına katılıp, kendine bir eş bulma umuduyla Türkiye’ye geliyor. Ancak yolda tesadüfen Kandemir ile karşılaşması ve ona ilk görüşte aşık olması Maşuka’nın bütün planlarını altüst ediyor. Zaten hareketli olan mahalleye bir de Maşuka’nın gelmesi ve Kandemir’e aşık olması işleri ise iyice karıştırıyor.


Demet Gül Resimleri




demet gül kimdir, demet gül biyografi, demet gül hayatı, demet gül kaç yaşında, demet gül resimleri, demet gül foto galeri, demet gül kim, demet gül ulan istanbul dizisi, demet gül hangi dizilerde oynadı, demet gül oynadığı diziler, demet gül hakkında merak edilenler, ulan demet gül kimdir, ulan istanbul maşuka karakteri kim, ulan istanbul dizisi maşuka gerçek ismi, maşuka ulan istanbul, maşuka ulan istanbul dizisi oyuncusu, ulan istanbul dizisi kim kimdir, ulan istanbul karakter isimleri bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com