Googlede Ara

EMANET DİZİSİ AFET (BEGÜM FİL) KİMDİR - BEGÜM FİL KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
EMANET DİZİSİ AFET...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox TV'nin yeni dizisi Emanet yayınlandığı ilk bölüm ile izleyiciden tam not almıştır. Emanet dizisinin yeni bölümleri merakla beklenmektedir. Sizlere Emanet dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz.


Emanet dizisi başrollerinde, kaçak dizisinde oynayan Özlem Yılmaz ve en son Fatih filminde rol alan Mehmet Akif Alakurt yer almaktadır. Emanet dizisinde Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya, Belgin Erdoğan, İpek Elban, Begüm Fil, Pelin Acar gibi bir çok isim yer almaktadır. Emanet dizisinde düğün günü eşi öldürülen bir kadın ile jandarma üsteğmen olan Fırat arasında geçen zorlu aşkı konu alacaktır.

Emanet dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmektedir. Emanet dizisinde Afet karakterini canlandıran 
Begüm Fil dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Emanet dizisi Afet kimdir, Begüm Fil kimdir, kaç yaşındadır, boyu kaç kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere Begüm Fil'in biyografisini ve resimlerini derledik.

EMANET DİZİ OYUNCULARI>>>


Emanet Dizisi Afet Kimdir?

Begüm Fil Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet dizisinde Afet karakterini canlandıran güzel oyuncu Begüm Fil 9 Temmuz 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. 
İstanbul da doğan fakat 3 yaşından itibaren ailesinin Antalya’ya taşınmasından dolayı Antalya’da büyümüştür. 
Gençliğinin en güzel günlerini Alanya’da geçirdiğini belirten güzel oyuncumuz İlk, Orta Ve Lise Öğrenimini de Antalya’nın Alanya ilçesinde tamamlamıştır. 1o yaşından itibaren tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Begüm Fil bir çok tiyatro oyunlarında oynamıştır. 

Üniversite eğitimini ise Arel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirerek tamamlamıştır. Tiyatro ve oyunculuk eğitimi de alan başarılı isim Begüm Fil oyunculuk eğitimimi ise Altan Gördüm ve Vahide Gördüm Hocalarına ait olan AKADEMİ 35 buçukta almıştır. Begüm Fil'in ilk televizyon dizisi Samanyolu Tv de yayınlanan İki Dünya Arasında adlı dizidir. Bu dizide Özge karakterini canlandıran Begüm Fil İki Dünya Arasında dizisinde toplam 450 bölüm oynamıştır. 

Boyu 1,70 ve kilosu 52 kilo olan güzel oyuncu Begüm Fil şimdilerde ise Fox Tv de yayınlanan Emanet dizisinde Afet karakterini canlandırmaktadır. 


Begüm Fil Boyu         : 1,70
Begüm Fil Kilosu        : 52
Begüm Fil Facebook   : https://tr-tr.facebook.com/begum.fil
Begüm Fil İnstagram : instagram.com/begumfil



Begüm Fil Resimleri


begüm fil kimdir, begüm fil kaç yaşında, begüm fil resimleri, begüm fil biyografi, begüm fil foto galeri, begüm fil hayatı, begüm fil nereli, emanet afet kim, emanet afet karakteri kim, emanet afet kaç yaşında, emanet afet gerçekte kim, emanet afet resimleri, emanet dizisi afet foto galeri, emanet afet kaç yaşında, emanet dizi oyuncuları kimler, emanetde kim kimdir, emanet afetemanet dizisi afet resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, emanet afet karakteri, emanet afet, afetin gerçek adı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com