Googlede Ara

EMANET DİZİSİ EVSER (BELGİN ERDOĞAN) KİMDİR - BELGİN ERDOĞAN KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
EMANET DİZİSİ EVSER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox TV'nin yeni dizisi Emanet yayınlandığı ilk bölüm ile izleyiciden tam not almıştır. Emanet dizisinin yeni bölümleri merakla beklenmektedir. sizlere Emanet dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz.


Emanet dizisi başrollerinde, kaçak dizisinde oynayan Özlem Yılmaz ve en son Fatih filminde rol alan Mehmet Akif Alakurt yer almaktadır. Emanet dizisinde Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya, Belgin Erdoğan, İpek Elban, Begüm Fil, Pelin Acar gibi bir çok isim yer almaktadır. Emanet dizisinde düğün günü eşi öldürülen bir kadın ile jandarma üsteğmen olan Fırat arasında geçen zorlu aşkı konu alacaktır.

Emanet dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmektedir. Emanet dizisinde Evser karakterini canlandıran 
Belgin Erdoğan dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Emanet dizisi Evser kimdir, Belgin Erdoğan kimdir, kaç yaşındadır, boyu kaç kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere Belgin Erdoğan'ın biyografisini ve resimlerini derledik.

EMANET DİZİ OYUNCULARI>>>


Emanet Dizisi Evser Kimdir?

Belgin Erdoğan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet dizisinde Evser karakterini canlandıran Belgin Erdoğan 02 Eylül 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Belgin Erdoğan Tümay Öz okur film reklam cast ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu daha önce bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Belgin Erdoğan 2008 yılında kendi gibi oyuncu olan ve kendinden 13 yaş büyük olan İlker Aksum ile evlenmiş ve 2012 yılında anlaşmazlık nedeni ile boşanmışlardır. ilk olarak Kurşun Yarası dizisinde rol alan güzel oyuncu Belgin Erdoğan daha sonraları ise Yalancı Yarim, Benim Hala Umudum Var, Huzur Sokağı gibi dizilerde rol almıştır. 

Şimdilerde Emanet dizisinde Kozaklı konağında çalışan ve bir oğlu olan genç bir kadın olan Evser karakterini canlandırmaktadır. Belgin Erdoğan 1,60 boyunda ve 48 kilo ağırlığındadır. 


Belgin Erdoğan Boyu         : 1,60  
Belgin Erdoğan Kilosu       : 48
Belgin Erdoğan Twitter     : https://twitter.com/belginerdogan
Belgin Erdoğan Facebook : https://tr-tr.facebook.com/pages/Belgin-Erdoğan/



Belgin Erdoğan Rol Aldığı Diziler

- Emanet (Evser)
- Benim Hala Umudum Var
- Huzur Sokağı
- Yalancı Yarim
- Kurşun Yarası
- Çemberin Dışında


Belgin Erdoğan Resimleri





belgin erdoğan kimdir, belgin erdoğan kaç yaşında, belgin erdoğan resimleri, belgin erdoğan biyografi, belgin erdoğan foto galeri, belgin erdoğan hayatı, belgin erdoğan nereli, emanet evser kim, emanet evser karakteri kim, emanet evser kaç yaşında, emanet evser gerçekte kim, emanet evser resimleri, emanet dizisi evser foto galeri, emanet evser kaç yaşında, emanet dizi oyuncuları kimler, emanetde kim kimdir, emanet evseremanet dizisi evser resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, emanet evser karakteri, emanet evser, evserin gerçek adı, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com