Googlede Ara

EMANET DİZİSİ PİRNAZ (ÖZGE SEZİNCE) KİMDİR - ÖZGE SEZİNCE KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
EMANET DİZİSİ PİRNAZ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturdu. Fox TV de yeni başlayan dizinin adı Emanet dizisidir. Emanet dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.


Fox tv de yeni başlayan Emanet dizisi konusu ile tanıdık gelse de, oldukça beğenilmiş ve dikkat çekmiştir. Emanet dizisi başrollerinde, kaçak dizisinde oynayan Özlem Yılmaz ve en son Fatih filminde rol alan Mehmet Akif Alakurt yer almaktadır. Emanet dizisinde Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya, İpek Elban, Özge Sezince, Begüm Fil, Pelin Acar gibi bir çok isim yer almaktadır. Emanet dizisinde düğün günü eşi öldürülen bir kadın ile jandarma üsteğmen olan Fırat arasında geçen zorlu aşkı konu alacaktır.

Emanet dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmektedir. Emanet dizisinde Pirnaz karakterini canlandıran Özge Sezince dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Emanet dizisi Pirnaz kimdir, 
Özge Sezince kimdir, kaç yaşındadır, boyu kaç kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere Özge Sezince'nin biyografisini ve resimlerini derledik.

EMANET DİZİ OYUNCULARI>>>


Emanet Dizisi Pirnaz Kimdir?

Özge Sezince Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet dizisinde Pirnaz karakterini canlandıran Özge Sezince, 8 Ekim 1986 İstanbul doğumlu tiyatro, televizyon ve reklam oyuncusudur. Lisede eğitimini almaya başladığı grafik sanatlarından sonra, resim ve el sanatlarıyla ilgilenen ünlü oyuncu üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 
Televizyon dünyasındaki kariyerine Kanal D’de sunuculuk yaparak başlayan ünlü sanatçı Ekol Drama Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra çeşitli projelerde küçük rollerde yer almaya başlamıştır. Özge Sezince televizyon hayatına ilk olarak Oktay Kaynarca ve Seray Sever’in sunduğu yarışma programı olan Her Şey Dahil adlı yarışma programı ile başlamıştır.

Bu program ile yıldızı parlayan güzel oyuncu birçok dizi ve sinemadan teklif almaya başlamış ve yıldızı kısa sürede parlayan oyunculardan birisi olmayı başarmıştır. Özge Sezince’nin ilk yer aldığı tv dizisi ise TRT 1’de yayınlanan Halil İbrahim Sofrası olmuştur. Daha sonrasında ise ATV’de yayınlanan Kış Masalı isimli dizide Melek karakterini canlandıran ünlü oyuncu sergilediği performans ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Özge Sezince Show TV’de yayınlanan ve dönemin en iyi dizilerinden birisi olan Suskunlar adlı dizide Sibel karakterini canlandırmıştır ve büyük beğeni toplamıştır. Daha sonra Samanyolu Tv’de yayınlanan Osmanlı’da Derin Devlet isimli dizide Firdevs karakterini canlandıran ünlü sanatçı bu diziden sonra TRT’de yayınlanmaya başlayan Gönül Hırsızı dizisinde rol oynamaya başlamış ve oyunculuğunun zirvesine çıkmayı başarmıştır. Güzel oyuncu dizilerin yanı sıra Aynı zamanda reklam filmlerinde de oynamıştır.  11818 ve Defacto gibi markaların reklamlarında oyunculuk yapmıştır.


Özge Sezince Rol Aldığı Diziler

2014 Emanet (Pirnaz)
2013 Gönül Hırsızı 

2013 Osmanlı'da Derin Devlet - Firdevs 
2012 Suskunlar - Sibel 
2010 Kış Masalı - Melek 
2009 Halil İbrahim Sofrası - Yasemin 



Özge Sezince Resimleri





özge sezince kimdir, özge sezince kaç yaşında, özge sezince resimleri, özge sezince biyografi, özge sezince foto galeri, özge sezince hayatı, özge sezince nereli, emanet pirnaz kim, emanet pirnaz karakteri kim, emanet pirnaz kaç yaşında, emanet pirnaz gerçekte kim, emanet pirnaz resimleri, emanet dizisi pirnaz foto galeri, emanet pirnaz kaç yaşında, emanet dizi oyuncuları kimler, emanetde kim kimdir, emanet pirnazemanet dizisi pirnaz resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, emanet pirnaz karakteri, emanet pirnaz, pirnazın gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com