Googlede Ara

DENİZ SEKİ SEVEMEM ARTIK ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - DENİZ SEKİ İZ ALBÜMÜ ŞARKILARI


- Reklamlar -
DENİZ SEKİ SEVEMEM ARTIK ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Pop müziğin sevilen ismi olan Deniz Seki merakla beklenen 2014 yeni albümü sevenlerinin beğenisine sunuldu. Bir süredir kötü günler geçiren ve firarda olan başarılı sanatçı Deniz Seki 'İZ' ismini verdiği 2014 yeni albümünü firar etmeden önce tamamlamış ve gün saymaktaydı. Deniz Seki'nin yapımcısı sayesinde Deniz Seki İz albümü müzik marketlerde yerini aldı. Deniz Seki firar etmeden önce albümü için bir de klip tamamlamıştı, Deniz Seki'nin yeni albümünün ilk klibi İyisin Tabi isimli şarkıya çekilmişti. Klip de albüm ile beraber yayınlanmıştır.


Seslendirdiği şarkılarının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliği de olan Deniz Seki yeni albümü İZ için ''bu albüm için yaptığım ilk şarkım Hayat İki Bilet şarkısı oldu ve benim için çok önemli bir şarkı'' diyen sevilen sanatçı Hayat İki Bilet şarkısının sözlerini sosyal medyada paylaşan deniz seki bu şarkısı ile oldukça merak uyandırmıştı.bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Deniz Seki 2014 İZ albümünde toplam 12 şarkı yer alıyor. Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı İZ albümünde Deniz Seki, müzik dünyasında başarılı olan İskender Paydaş, Sadun Ersönmez gibi isimlerle çalışmıştır. Deniz Seki'nin yeni albümünde yer alan şarkıların arasında olan ve beğenilen bir diğer şarkı ise Sevemem Artık adlı şarkıdır.  

DENİZ SEKİ İZ ALBÜM ŞARKILARI TIKLAYINIZ>>>


Deniz Seki Sevemem Artık Şarkı Sözleri

Deniz Seki Sevemem Artık Şarkısı
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sana bağlandım, yollara düştüm
Gitme, seninle gelemem artık
Beni hiç eden sensiz hayatı
Sevmek istesem de sevemem artık

Acısı tarifsiz hallere düştüm
Senden başkasının olamam artık
Beni hiç eden sensiz hayatı
Sevmek istesem de sevemem artık
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Aşkınla beni bin parçaya böldün
Daha bundan küçük olamam artık
Beni hiç eden sensiz hayatı
Sevmek istesem de sevemem artık



deniz seki yeni albümü dinle, deniz seki sevemem artık şarkısı, deniz seki sevemem artık şarkısı dinle, deniz seki sevemem artık şarkı sözleri, deniz seki sevemem artık şarkısı mp3 indir, deniz seki sevemem artık sözleri, sevemem artık şarkısı deniz seki, deniz seki sevemem artık şarkısı, deniz seki yeni şarkısı, deniz seki iyisin tabi şarkısının sözleri, şarkı sözleri, yeni çıkan şarkılar, deniz seki yeni albüm şarkıları ve sözleri, sevemem artık şarkısını kim söylüyor, sevemem artık dinle, deniz seki sevemem artık indir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com