Googlede Ara

EBRU GÜNDEŞ 2014 ARAFTAYIM ALBÜMÜ - EBRU GÜNDEŞ ARAFTAYIM ALBÜMÜ ŞARKILARI


- Reklamlar -
EBRU GÜNDEŞ ARAFTAYIM ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Ebru Gündeş yıllardır yaptığı albümler ve şarkıları ile herkes tarafından tanınan sevilen isimlerdendir. Başarılı sanatçı 2,5 yıl aradan sonra 2014 yeni albümü ile hayranlarını sevindirdi. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı Araftayım adlı yeni albümünü çıkaran Ebru Gündeş müzik marketlerde yerini aldı. 

Ebru Gündeş Araftayım adlı yeni albümünde oldukça iddialı şarkılar yer almaktadır. Ebru Gündeş'in yeni albümü toplamda 13 şarkıdan oluşmaktadır. Ebru Gündeş bu albümde müzik dünyasından bir çok başarılı isimlerle çalışmıştır. Albümde Sezen Aksu imzalı iki şarkı yer alırken, Sinan Akçıl, Sıla, Serdar Ortaç, Gökhan Tepe, Gülden Mutlu ve Gülşen gibi önemli isimlerinde şarkıları yer almaktadır. 
Ebru Gündeş yeni albümü Araftayım ile aynı ismi taşıyan Araftayım şarkısının sözleri Şebnem Sungur'a bestesi ise Gökhan Tepe'ye aittir. Ebru Gündeş Araftayım albümündeki şarkıların listesi yazımızın devamındadır. 

Ebru Gündeş Araftayım Albüm Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01. Ebru Gündeş - Oku Canıma
.mp3 (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
02. Ebru Gündeş - Her Durumda.mp3
03. Ebru Gündeş - Araftayım.mp3 (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
04. Ebru Gündeş - Müstehak.mp3 (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
05. Ebru Gündeş - Nerdeydin.mp3
06. Ebru Gündeş - Aynı Aşklar.mp3 (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
07. Ebru Gündeş - Bir Devir Bitti.mp3
08. Ebru Gündeş - Aramızda.mp3
09. Ebru Gündeş - Aşkın Huzurunda.mp3 (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
10. Ebru Gündeş - Soğuk Odalar.mp3
11. Ebru Gündeş - Mecbursun.mp3
12. Ebru Gündeş - Üflediler Söndüm.mp3
13. Ebru Gündeş - Sor Bakalım.mp3 (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)


İlerleyen günlerde Ebru Gündeş'in yeni 2014 albümü olan Araftayım albümündeki tüm şarkıların sözlerini ve şarkıları burada bulabilirsiniz. 

Ebru Gündeş'in yeni albümü ile düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


ebru gündeş, ebru gündeş 2014 yeni albümü, ebru gündeş araftayım, ebru gündeş yeni albümünün ismi, ebru gündeş yeni albüm şarkıları, ebru gündeş dinle, ebru gündeş yeni şarkıları, ebru gündeş yeni albümü ne zaman çıkıyor, ebru gündeş araftayım albümü indir, ebru gündeş araftayım mp3, ebru gündeş yeni albümü indir dinle, ebru gündeş araftayım, yeni çıkan albümler, yeni çıkan, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir şarkılar, ebru gündeş albümü dinle, araftayım şarkısı ve albümü ebru gündeş, ebru gündeş resimleri, ebru gündeşin yeni albümünde kaç şarkı var, ebru gündeş yeni albümündeki şarkıların listesi, ebru gündeş yeni albüm şarkı isimleri, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com